Medlemmar: 8888 st.
Visa menyn

Nytt kontrakt för Wilshere?

Silly-season
fre 20 maj 2016 kl 11:55

Trots att Jack Wilshere bara startat en match den här säsongen - och har två år kvar på sitt nuvarande avtal med Arsenal så funderar klubben på att erbjuda den engelske landslagsmittfältaren ett nytt kontrakt.
Det skriver Telegraph idag.

Det ska finnas ett genuint intresse för Wilshere från Manchester City och dess nye tränare Pep Guardiola - och för att skaka av det så vill Arsenal knyta upp den engelske landslagsmannen för ytterligare år - trots att han varit extremt skadebenägen.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Byarum

Har varit ganska tveksam till Wilshere under året, men vad man såg i de sista matcherna, så vore det oklokt att sälja honom. (Under förutsättning att man kommer till rätta med hans skadeproblematik. Om den skulle fortsätta, får gärna Shitty betala hans lön och en övergångssumma till oss,,,)

Bosse

Bild för Christer Åhsman

Kan inte förstå er supportrar som ägnar en tanke på att sälja Jack Wilshere, än mindre kan jag förstå att ni skulle vilja se honom i ett annat lag i P.L. Han är i sin bästa ålder fotbollsmässigt och är han skadefri kommer han att dominera mittfältet i Arsenal och det engelska landslaget många år framöver, se det positivt att han älskar Arsenal, spelare med klubbkänsla blir mer sällsynt, var lite positiva och se fram emot nästa säsong med ett grymt starkt Arsenal och en tränare som kommer göra allt för att vinna titlar.

 

Vidar 1933

Bild för Byarum

Håller ju egentligen med dig, men det är ju det här med skadebenägenheten,,,, den är förödande för hela Arsenal och extra illa för Wilshere... Hur många % av alla matcher har han varit disponibel de senaste två-tre åren? 

Bosse

Bild för Dosa

han ska ingenstans! signa upp han på 7 år i taget.

Bild för SuperMac

Håller med dig Dosa. Han har en extrem potiential och ska vara vår spelare under lång tid. Får han  bara vara skadefri så ser jag honom som en ny Liam Brady

Fan sedan 1969

Bild för Sparre

För mig är han en mindre Viera. Fruktansvärd inställning i positiv bemärkelse.