Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Man City vill värva Alexis

Silly-season
lör 21 maj 2016 kl 11:32

Den nye Manchester City-tränaren Pep Guardiola har sin lista på tänkbara nyförvärv klar - och på topplistan ska flera PL-spelare finnas. Där hittar vi Arsenals chilenske anfallare Alexis Sanchez med, tillsammans med Danny Rose (Tottenham) och John Stones (Everton).
Det skriver The Sun idag.

Det har under våren funnits frågetecken om Alexis framtid i Arsenal då vissa rapporterat om att han och Wenger kommit på kant med varandra. 27-åringen har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt med The Gunners.
Tidigare har det framkommit att klubbar som Bayern München och Juventus också är intresserade.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Thomas Axh

Ingen förlust om han försvinner, har inte alls lyckats tycker jag. Tappar boll och slarvar i passningsspelet. En stor besvikelse! När han kom så var det som högsta vinsten, äntligen så fick vi tag i nån riktigt bra etablerad anfallare. Nu kan vi vinna titlar igen! Cech, Özil och Sanchez kunde det bli bättre?

Jag vill se Lewandowski eller Higuain eller Möller eller Kane eller Benzema eller Benteke, i rätt miljö med en tränare som tror på Benteke, är han livsfarlig! Här har ni spelare som gör mål!

Eller föresten köp både Benzema och Higuain, då alla Arsenal fans, då kan vi börja vinna titlar igen.

Men vi har under säsongen sett hur mycket vi saknat Cazorla, han är motorn i hela laget. Han är min personliga favorit! Jag tror att med Cazorla i laget hade vi vunnit många "skit" matcher.

Men sweet dreams, vi får se vad som händer. Värva bara inte några halvtaskiga spelare, ta i lite mer, man får det man betalar för, precis som allt i livet!

 

 

Tomas A.

Bild för Johan Pedersen

Ingen förlust? Jag skulle hävda att det är av allra största vikt att Alexis är kvar om vi ska ha någon chans att ta en titel nästa år. För ärligt talat, hur många spelare i Alexis roll finns det som är bättre och realistiska värvningar?

Bild för Jonas S

Skall vi sälja Alexis till Mancity och ta in Benteke? Folk skulle ju gå ut på gatorna med högafflar och facklor och bränna ner Emirates till grunden.

Be excited!

Bild för Tillis

Du vill alltså hellre ha Benteke än Morata ??

Bild för Tony Rimstedt

ingen förlust? Hjälp!!!! Sanchez är ju en KANON Ge hellre bort nr16