Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Rodriguez utköpsklausul är aktiverad

Silly-season
lör 11 jun 2016 kl 11:55

Arsenal har varit på jakt efter Wolfsburgs schweiziske vänsterback Ricardo Rodriguez ett tag. Nu säger 23-åringens agent att den utköpsklausul som han har i kontraktet ska vara aktiv.
Det har snackat om en övergång som kostar Arsenal £19 miljoner.
Intresse ska även finnas från Italien och Roma.

Rodriguez ska inte vilja ta något framtidsbeslut under pågående EM - men ska enligt mediauppgifter vara sugen på att lira ihop med Granit Xhaka i norra London.

Källa: Express

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Mattias H

Behöver vi en vänsterback?

Bild för Thomas Gjälby

Med tanke på alla skador som kommer att uppstå under säsongen så är det väl inte fel. Även om en mittback skulle vara mer välkommet. 

Bild för George Adams

Vi har redan prövat Schweiziska försvarare. 

Dom kan inte försvara, och detta gäller denne luen också, så...

NEJ TACK!

Bild för Victor Lindelöf

Han är en utav Bundesligas bästa vänsterback och nu när Monreal börjar komma upp till åren och när inte Gibbs håller så är det lika bra att plocka in Rodriguez.

Ljungberg, he's got the better of Terry. Freddie Ljungbeeerg!

Bild för George Adams

Det anses Oskar Wendt också vara, bara för perspektivet. Samt Djourou och Senderos är /var också landslagsmän i alplandet. Höll inte i Arsenal! det gör inte Rodriguez heller.

Bild för Dosa

Det vet vi ju inte riktigt? Spännande spelare med bra ålder. 

Namn någon annan vänsterback om nu gibbs vill lämna och vi vill föryngra.

Bild för George Adams

Tierney, Willems, Chillwell eller Guierro har alla varit på tapeten som ersättare till Gibbs.

Bild för Dosa

Ser fortfarande inte hur du kan tycka att Rodriques är inget för Arsenal men att dessa ovan skulle vara bättre för Arsenal.

 

Bild för George Adams

Jag säger inte att de övriga som kopplats ihop med AFC är bättre. Men det jag sett av schweizaren har inte imponerat, precis i linje med många andra försvarare från alplandet. Tycker helt enkelt dom allt som oftast inte är speciellt bra defensivt. Dessutom tycker jag vi har en alldeles lysande vänsterback i Monreal, och som back up, om Gibbs skulle försvinna så skulle mycket väl unge Chillwell eller ännu yngre Tierney fungera. Väl inkörda i brittisk fotboll, men ändå med lovande teknik och arbetsförmåga.