Medlemmar: 7623 st.
Visa menyn

Szczesnyförhandlingarna har kört fast

Silly-season
ons 22 jun 2016 kl 17:20

Förhandlingarna mellan Arsenal och Roma gällande en förlängning av Wojchiech Szczesnys lån till den italienska klubben har strandat. Såväl klubbarna som målvakten har varit inställda på ytterligare ett år på Olympiastadion, men nu kan polacken återvända till London. 

Det är Arsenal som inte vill betala samma andel av Szczesnys lön som under förra säsongen, vilket Roma inte har accepterat. Just nu ser det alltså ut som att 26-åringen återvänder till Arsenal när försäsongsträningen börjar.

-Arsenal och Roma förhandlar, men jag vill inte oroa mig över det nu. Det spelar just nu ingen roll om jag ska spela för Arsenal eller för Roma, för jag vill fokusera på EM, sa Szczesny enligt The Guardian inför Polens match mot Ukraina på tisdagen.

/Axel Asplund