Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Wenger ger inte upp Morata

Silly-season
ons 6 jul 2016 kl 15:56

Arsenal har sagt vara på jakt efter Alvaro Morata tidigare under sommaren, men ryktet svalnade lite när den spanske anfallaren under VM "köptes" tillbaka till Real Madrid - som hade en återköpsklausul inskrivet när man sålde honom till Juventus.
Frågan är bara om Champions League-mästarna kommer att använda Morata den här säsongen eller om man köpte tillbaka honom för att kunna tjäna pengar på att sälja honom?

Evening Standard skriver idag att både Arsenal och Chelsea ska vilja köpa loss 23-åringen. Reals återköpsklausul låg på £23 miljoner när han återvände från Italien. Nu nämns summor som £57 miljoner om de två engelska klubbarna vill köpa loss honom från Real.
Arsenal ska vara intresserade - men bara om Real sänker priset.
ES skriver också att Wengers förstaval som ny forward inte ska vara Morata utan Alexandre Lacazette från Lyon.

/Jocke Lander