Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Inget bud på Lacazette

Silly-season
sön 10 jul 2016 kl 12:12

Det har varit en hel del snack under EM om att Arsene Wenger ska ha träffat Lyonanfallaren Alexandre Lacazettes representanter och att Arsenal vill köpa loss strikern.
Men klubbens president Jean-Michel Aulas säger till L'Equipe enligt Sky Sports att man inte fått något bud på 25-åringen från Arsenal.
- Jag såg Arsene under Frankrikes matcher och han har inget sagt till mig, säger han.

- Jag tror inte att det är något och det verkar som att Alex vill spendera säsongen med oss på den nya arenan. Han vill ha ett äventyr i Champions League som kan bli mycket bättre än förra säsongen. Jag tror att han stannar hos oss och är väldigt nöjd här.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Byarum

Skulle hellre se Lacazette än Higuain,,, Higuain skulle vi landat för två år sen,,,

Bosse

Bild för ChristerLagerqvist

Varför händer det inget? Det blir som tidigare år alla väljer något annat lag. Är det Wenger som är så snål, det får inte kosta mer än vad han tycker de är värda, det är väl inte hans pengar. Jag förstår inget annat när de hellre går till lag som inte är med i Europa såsom Chelsea, Liverpool och Man U. Alla lag plockar in spelare och de har börjat att träna ihop sig. Vi kommer ge övriga lag ett handikapp. Vi kommer få starta med förstärkt b-lag utan forward eller Walcott om han inte är såld, skade och semesterlistan är lång Giroud, Alexis, Özil, Welbeck, Ramsey och Koscielny. Dessutom har vi en inledning mot Liverpool och Leicester...

 

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2