Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Wenger intresserad av Sissoko

Silly-season
tor 21 jul 2016 kl 15:19

Moussa Sissoko imponerade på många under sommarens EM, och mycket talar för att han kommer att lämna Newcastle. Detta trots att managern Rafa Benitez har sagt att han vill att mittfältaren ska stanna hos The Magpies. 26-åringen uppges själv vara mindre intresserad av att spela Championship-fotboll till hösten och vill flytta till en Premier League-klubb.

Tottenham, Liverpool och Crystel Palace har alla visat intresse för fransmannen, och nu ska även Arsenal vara med snacket. Newcastle värderar Sissoko till £35 miljoner, medan Arsenal inte är berett att betala den summan utan är redo att betala cirka £20 miljoner.

Källa: Talksport.com

/Axel Asplund

Kommentarer

Bild för gunbod

vilken överraskning att INTE Wenger är villig att betala vad det kostar. Är karlfan uppväxt i prutländer som Thailand tro ? När ska människan inse att kvalite' kostar, även om jag kanske inte tycker att just Sissoko är en prioriteringsspelare just nu ! Han har ju varit i branschen ett tag så han borde ju ha lärt sig något under dessa år....

Bild för daddy dj

Allt som sägs i silly season är ju hörsägen och påhittade transfers, det borde ju alla fatta vid det här laget. Vill Arsenal på allvar ha Sissoko så köper dom honom men inte till vilket pris som helst och framförallt ska han passa in i kollektivet vilket inte alla gör. 

Bild för ChristerLagerqvist

Sälj Walcott så går vi plus och får en bättre spelare.

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2