Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Nya Mahrez-rykten igen

Silly-season
ons 3 aug 2016 kl 09:07

Rykten om Mahrez till Arsenal blossar upp då och då och det snackas nu om att han och Wenger snackar personliga villkor. Men det är inte det enda utan det ryktas även att han synts på väg med flyg till London. Men som vi alla vet i dessa tider så är rykten väldigt flyktiga och tas från ingenting så det är som vanligt bara att sitta still i båten och se vart Mr Wenger tänker ro i land med.

Kommentarer

Bild för ChristerLagerqvist

Om han nu vill lämna Leicester så måste vi väl vara med. Idag på Chelseas hotell skall han gå dit också. Det är så tråkigt att läsa att Arsenal är med och förhandlar om det nu stämmer, för att sedan se att det är klart med en annan klubb. Topplagen värvar friskt och det finns pengar om vi vill vara med. Jag menar inte att vi ska köpa spelare för miljarder som övriga lag men vi köpte en målvakt förra sommaren och en mittfältare i år. Vi bör klara att köpa en etablerad mittback gärna Mustafi och något som spetsar truppen framåt Mahrez gör ju mycket mål eller en ren striker utan att ruinera kassan. Det är 5 dagar kvar till ligan börjar det måste hända något snart. Nu är väl Gabriel undersökt och det borde vara klart att vi får spela med två orutinerade mittbackar som är födda 1995 i augusti.

 

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2