Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Mycket snack om Mahrez

Silly-season
ons 10 aug 2016 kl 14:43

Under det senaste dygnet har det åter pratats mycket om att Riyad Mahrez ska vara på gång till Arsenal. En fransk journalist vid namn Gilles Favard påstår på Twitter att Mahrez snart ska vara en Arsenal-spelare, och samtidigt säger Ed Aarons, journalist på The Guardian att Mahrez agent ska ha träffat Leicesters sportchef John Rudkin idag

Om han hamnar i Arsenal eller inte återstår att se, men nog verkar det i alla fall som om klubben verkligen försöker värva honom.

/ Lars Lundstedt

Kommentarer

Bild för gunbod

Mycket snack men lite verkstad. Värvningar kan förbättra oss, inte bara snack om värvningar.

Bild för Andreas Näsström

Det är för sent i fönstret för att jag ska tro på detta. Hade det varit juni-juli så hade det kanske funnits en möjlighet men ytterst otroligt nu, varför skulle det dröja så länge? Varför skulle Leicester släppa nu? Knappast så att dom är despersta att bli av med honom direkt och att få tag på en ersättare nu lär inte vara helt lätt