Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Wenger vill spendera

Silly-season
tor 18 aug 2016 kl 11:33

Fans runtom i världen kanske inte håller med men under dagens presskonferens inför Leicestermatchen var Wenger återigen tydlig med att han inte alls är rädd för att ta på sig spenderarbyxorna."Vi spenderade mycket pengar på Xhaka och vi kommer göra det igen" sade fransmannen. På klassiskt Arsenalmaner nämndes naturligtvis inga namn och frågor om Mustafi och Mahrez, som igår skrev på nytt kontreakt med The Foxes, kommenterades inte. Frågan är huruvida Wengers definition av att "spendera" delas av fanskaran? Vi kan bara vänta och se.

//Apell

Foto: Bildbyrån

 

Kommentarer

Bild för Sral

Och vad betyder "vi kommer att göra det igen"? Menar han i det här fönstret? Januarifönstret? Eller längre fram än så?

Bild för Dosa

han pratar ju alltid om hans kontakt går ut efter det här året. Så vi utgår från att han är kvar iår, då är det i detta fönster eller i januari eftersom han använde "vi". men men jag utgår även att det inte kommer bli en storvärvning som striker. kanske fortfarande mustafi men ingen Världstjäna på offensiv position då det inte finns mycket kvar att hämta.

Dom som säljer ska ju ha tid för att ersätta deras stjärna, sånt brukar inte gå på några timmar..

Förut var jag nöjd Med Xhaka, Mittback av klass och striker av klass. men inte mycket som kan få mig att vara nöjd med detta fönster i dagsläget. Kommer till Ligastart med spelare på semester och mittbackar som inte blivit ersatt och striker som aldrig blir ersatt i tid.

galet dåligt fönster och förbereddelse, Wenger är väldigt naiv.

 

Bild för Brattis

Jag tror på vad Henry sa att inga spelare vill till Arsenal. Dels på grund av allt negativt snack i sociala medier och framförallt att Wenger inte står för nåt nytänkande och anses vara passé i fotbollen av i dag. Jag förstår spelarna att det lockar mer att komma till Pep, Conte, Mou i stället och få vara med om nya spelsystem och få känna framdrift. Tyvärr så kommer nog Özil lämna snart och Alexis nästa sommar. Det som blir kvar är en skara som gått på Wengers naiva snack. 

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Sral

En grov generalisering att säga så. Xhaka ville ju komma. Cech, Alexis och Özil också.

Bild för John Hedström

Ja det sista som överger en Gooner är väl hoppet så som det sett ut de senaste åren.

Tro hopp och kärlek vänner;-)

Johnny Bråttom

Bild för Anton Ivarsson

Wenger, snälla köp in en klass striker och en MB. En griezmann och mustafi och jag är nöjd. Bara köp in någon klassspelare så det inte blir flopp i din sista säsong som Arsenal-manager. Gör det för din och lagets skull! 

 

Go Gunners! 

Bild för janos olofsson

De kommer inte bli ett skit.

Bild för Sture Bengtsson

Köp en striker!

Bild för Byarum

Vi gjorde så rätt när vi köpte Xhaka. Därefter har det bara blivit fel.

Jag tror inte att avsikten från Wengers sida var att köpa in fler spelare än Xhaka, eftersom Wenger antagligen tyckte att vi enbart behövde förstärka det centrala mittfältet. Men i detta läge, så hamnar vi "köpfällan" och får betala dyrt, eftersom andra vet om vår situation och är det en klasspelare från en klubb som försvinner, så måste ju denne ersättas om klubben har ambitioner och med de klassiska kaptitalistiska principerna om utbud och efterfrågan så stiger priset. Ekonomins ABC,,,

Vi sitter i den rävsax vi gör och det är klubbens ansvar att det har blivit så. Sen finns det också nånstans en förhoppning från Wengers sida att man kan köpa en Porsche och betala för en Ford och det är svårt, svårare idag än det var igår, men tiderna förändras och man måste acceptera den utveckling som är oavsett om man gillar den eller inte. Vi må vara en storklubb, men vi styr inte marknaden.  Som sagt, allting kokar ner till vårt eget agerande och ansvar.

Bosse

Bild för Pelle

Det är ju bekräftat att vi lagt bud på både Vardy och Lacazette, så var du får att Wengers avsikt var att inte köpa fler förstår jag faktiskt inte alls. Känns mer som allmänt gnäll för gnällandets skull.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Martin Palmér

Det är väl välkänt att Wenger lägger skambud bara för syns skull *foliehatten på*

Bild för Pelle

Foliehatt? Sluta med fredagssnapsen så tidigt. Vi lägger Vardys utköpsklausul, aldrig det är ett skambud. Herregud Martin...

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för B-G

Jag tror iofs Martin var ironisk. Därav *foliehatten på* :)

Twitter @grvdga

Bild för Martin Palmér

Rätt uppenbar sarkasm. Tror det är nån annan sopm varit på snapsen tidigt haha

Bild för Pelle

Som nykterist undviker man snapsen och att sarkasm och ironi sällan fungerar på internet är allmänt välkänt.

nåväl, tolkade som att du menade att jag hade foliehatt på och överreagerade pga det.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Martin Palmér

Men att vårt behov ökar gör inte att efterfrågan ökar, den biten går bara upp om vår betalningsvilja ökat eller om nån annan spekulant entrar scenen. Inte har utbudet sjunkit heller. Så priset går bara upp om vi går med på ett högre pris. Jämviktspriser sätts liksom inte av säljaren.

Bild för Sral

Jag tror att Wenger vill ha en vass anfallare eller en ytter som gör mål. En striker har han velat köpa i flera år nu. Däremot kan jag tänka mig att det inte fanns i de ursprungliga planerna att leta mittback i sommar, snarare när Mertesackers kontrakt har gått ut.

Bild för Kenny Nordh

hahaha!

2016/2017 Wenger vinna eller försvinna?

Bild för Mattias H

Håller med Bosse. Enda chansen är om någon av de stora drakarna plötsligt köper en större spelare till klubben och den tidigare ser en säsong på bänken eller första fiol i Arsenal. Det har funkat någon gång Özil nu senast. Men med vår mittbackskris! Blir det tillgång och efterfrågan som styr priset. Betala för Porsche va glad om det är en Ford. Kan också bli en Stephanovs Om det vill sig illa. 

Bild för Brattis

Man kan undra om förhandlarna från Arsenal har alla hästarna hemma.....Eller är det Wenger själv som kör detta race...prut prutt å så bidde det ingenting......

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för gunbod

Men så spendera då, vad väntar du på ? Om du inte visste det så har ligan redan startat, och vi torskade, hemma ! :(

Bild för Robin Andersson L

Läste just och blev så fylld med irritation, läste Gunners är ute efter Astori (lägg därtill att Fiorentina inte vill sälja honom) och i samma veva säger man att Mustafi är för dyr?! Hur är de ens möjlighet de är liksom fynd för 30 miljoner £ de är inget att tveka över, jag börjar bli väldigt ledsen för jag orkar inte med mer falska förhoppningar! 

En spelande fot gör halva jobbet