Medlemmar: 8795 st.
Visa menyn

Wenger hoppfull om Mustafi

Silly-season
sön 21 aug 2016 kl 20:47

Enligt Sky Sports, som citerar en den franska TV-stationen SFR Sport som talade med Arsenals manager efter matchen mot Leicester, är Arsene Wenger hoppfull om att affären som skall ta den tyske landslagsmannen Shkodran Mustafi till Arsenal snart skall vara i hamn. "Vi hoppas det skall bli klart. Han är en av de vi tittar på, förhandlingar pågår".

Den förre Evertonförsvararen tros kosta upp emot £30m. Det har tidigare rapporterats om att det är just den värderingen av tyskens klubb Valencia som har fått affären att dra ut på tiden.

//apell

 

 

Kommentarer

Bild för Dosa

Det här säger rätt mycket om uppgivenheten hos oss Arsenal fans, denna nyhet är ju rätt olikt Arsenal. Wenger bekräftar att man är i förhandling, det brukar innebära att spelaren istortsätt är klar. men ingen kommenterar nyheten. Tror många tänker som mig, det har varit tjat om denna spelare så länge att man är less på skiten, se till att få han spelklar nu.

men nog fan är han nära om Arsene säger så här. bara hålla tummarna på att ingen kommer in och kapar dealen.  

Bild för Sral

Uppgivenhet var ordet, sa Bull. Man vet inte riktigt vad man ska tro. Besvikelsen efter t ex förra sommaren sitter i.

Bild för Jimmy Nylén

Ryktas om 550 miljoner och inte 30 mille pund.

Valencia mjölkar väl ur oss så mkt som möjligt nu när vi hamnat i desperate mode deleux

I år smäller det !

Bild för Jonas Eriksson

Ja blir det dom summorna så kommer då den snåla Wenger inte att handla in mustafi iallafall. Och den summan är han nog inte värd ens i min värld.