Medlemmar: 8700 st.
Visa menyn

Är Jonny Evans ett alternativ för Arsenal?

Silly-season
ons 24 aug 2016 kl 14:01

En annan mittback som det ryktats om från och till den sista tiden är West Bromwich Jonny Evans. Snacket har intensifierats de sista veckorna och flera engelska tidningar tror att Arsenal har ett intresse av att köpa loss 28-åringen.
Guardian skriver dock att inget bud ska ha kommit från The Gunners och att WBA ska vilja ha minst £25 miljoner för den nordirländske landslagsmannen.

WBA-managern Tony Pulis kommenterade ryktet före mötet med Everton i fredags och sa:
- Du vill inte förlora dina bästa spelare, men i fotboll händer det ibland. Om det händer så måste veta var ersättarna finns. Om Arsenal kommer in och vill köpa Jonny och vi gör en affär gör vi det mellan klubbarna. Jag skulle inte prata här om att göra affärer med Arsenal eller någon annan klubb. Det viktigaste är att Jonny är hos oss och vi vill att han stannar för han är en fantastisk spelare.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Kenny Nordh

Då lämnar jag.

2016/2017 Wenger vinna eller försvinna?

Bild för Pelle

Lovar du?

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Tomas Horvatic

City känns som en klubb du kan stödja istället

Om du inte kommer ihåg det har det aldrig hänt...

Bild för Brattis

Nej, kör på med det vi har i stället. Cos och Holding var helt ok mot Leicester senast. Det känns  hopplöst att tro på nåt stort köp nu. Använd hösten till att smörja ett par storstjärnor och slå till i januarifönstret i stället. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Jonas Eriksson

Tror fan vi kommer gå för han. Men inte till det priset. Men släpper dom han för £20 miljoner så slår nog Wenger till. men håller tummarna för att vi skiter i han och hittar vi inget annat så kör på det vi har.

sen hade jag en mardröm inatt då vi värvade balotelli  , måtte det inte vara en sann dröm. :-)

 

Bild för George Adams

Inte allra yttersta toppklass, men funktionell för rätt pengar!

Bild för daddy dj

Det kan inte bli så, snälla.

Bild för B-G

Bättre än ingen. 

Twitter @grvdga

Bild för Busch
Bild för Jonas Eriksson

:))

ännu större risk nu när dom vill låna ut chambers.

 

Bild för Sral

Jag är på B-G:s och George Adams linje. Bättre än ingen, och jag tror också att han skulle fungera bra. Varför inte liksom? För att han har spelat i United? Det är ju ingen rationell anledning. För att han spelar för West Brom? Även de sämre lagen har bra spelare i den här ligan.

Bild för Jonas Eriksson

Mitt egna problem ligger mest i att jag inte tycker han är bra nog. Och det var väll den stora anledningen att han fick lämna united? Men jag tror ni kommer bli nöjda, Han har nog snart skrivit på. 

Sen att han spelat i united är naturligtvis inget problem. En av mina favoriter i arsenal kommer från united. Men han är ju tyvärr skadad den gode Wellbeck.

 

Bild för Sral

Fast bara för att man blir såld från United behöver det inte betyda att man inte är bra nog, tänker jag. Landslagsman, många PL-matcher har det också blivit. Vi får väl se hur det går. Man verkar ju vilja ha Mustafi i första hand.