Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Många klubbar vill låna Chambers

Silly-season
fre 26 aug 2016 kl 15:39

Arsene Wenger bekräftade idag på presskonferensen att Calum Chambers kan lånas ut när/om Shkodran Mustafi köps. Och det tog inte lång tid innan ett koppel av klubbar visade intresse för att plocka in den unge engelske mittbacken.
Enligt uppgift ska AC Milan, Roma, Valencia och Espanyol alla vilja låna Chambers.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Pelle

Även moderklubben Southampton vill ju låna honom.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för daddy dj

Sälj honom istället för han håller inte PL nivå.

Bild för Elias

Håller med varit i klubben i 3 år bedrövlig stundtals, likaså gabriel

Bild för Jonas S

Roma såklart! Mest spännande mittförsvaret i Serie A. Chambers, Vermaelen och Szczesny.

Be excited!

Bild för Byarum

1-2 år på lån och sen får vi se om han uppnått den kvalitet som behövs för att ta på sig den vackraste fotbollströjan igen. Känner mig ganska tveksam, eftersom han ändå varit i klubben i två år och min upplevelse är att han inte utvecklats speciellt mycket. Å andra sidan är det inte så konstigt, eftersom han haft väldigt lite speltid. 

Bosse

Bild för Brattis

Håller med föregående talare. Om man jämför med Bellerin så hade Bellerin tuffare konkurrens men visade alla vilken mental styrka han besitter. Chambers har fått sina chanser, varit ok ibland men mest visat sig labil, och då håller det inte. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Björn Lindström

Håller med Elias. Han har fått tillräckligt med chanser och egentligen inte visat sig hålla den klass vi vill ha på en Arsenalspelare. Likaså Gabriel, bara att hoppas att han lyfter sig, men det chansspelet han hittills kört med har då inte imponerat på mig.

Bild för Freddie Eriksson

Hur många chanser skall han få då? Nä skeppa iväg han omedelbart på lån..

Bild för Fredde

Intressant är att många helt dömer ut den 21 åriga Chambers. För mig är 21 år ingen ålder på en mittback. Samma med Ox egentligen, killen är 22 år gammal.

Edit: Visst ska spelare i Arsenal hålla en viss nivå men att helt döma ut båda de 2 för all framtid när de är 21 och 22 år känns lite väl drastiskt.

You win some, you draw some

Bild för Jonas S

Helt fel att dömma ut spelare vid 21. Men utvecklingskurvan bör ju peka åt rätt håll. Ge han ett lån så får han visa vad han går för på det sättet. Det har ju inte fungerat att ge honom speltid i Arsenal och han måste ju spela matcher annars lär han inte komma någonstans.

Be excited!

Bild för Christian Vela

Gillar på nåt sätt Chambers ändå, han känns lite klumpig o hafsig i försvarsspelet och behöver nog speltid för att utvecklas, därmed ett bra beslut att låna ut honom. Men bäst vore väl om nåt lag i Championship lånar honom så han e garanterad kontinuerligt med speltid samt får spela den fotboll som spelas i Storbrittanien. Ge honom några år, han drömmer säker om en framtida plats i vårt fina lag.

Bild för jback

Håller inte alls med de som vill att vi ska sälja honom. Visst, han har inte alls varit bra nog när han spelat för oss, men ge honom 1 år i Championship så får han visa vad han går för. Bara dumt att sälja nu!

Bild för Woody

Tyckte CC såg väldigt lovande ut inledningsvis. Tyvärr har han klunsat till sig, tappat läsförmåga samt självförtroende. Hoppas på utveckling mot presatation. Utlåning kan vara bra i detta fall. Rock on !