Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Skadeproblem kan stoppa Debuchyflytt

Silly-season
mån 29 aug 2016 kl 14:22

De flesta av oss räknar nog med att Mathieu Debuchy kommer att lämna Arsenal i sommar - antingen på lån eller permanent. Men det är nu inte säkert att det blir så.
På onsdag kväll stänger transferfönstret och än så länge har fransmannen inte gjort klart med någon ny klubb.
Anledningen till det kan vara att han är skadad.
Det skriver Mirror idag.

Den 31-årige ytterbacken har nämligen problem med en vadskada. Det är alltså inte bara att Hector Bellerin som gör att Debuchy inte får spela. Och med Carl Jenkinson på väg tillbaka så vill Arsenal göra sig av med Debuchy.
Antingen via säsongslån eller via försäljning.

Debuchy var förra säsongen utlånad till Bordeaux för att få speltid så att han skulle komma med i det franska EM-laget. Han lånades ut 1 januari - men fick ändå inte spela EM.
Nu ska Debuchy vara ytterst sugen på att lämna Arsenal igen.
Frågan är bara om det blir så?

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Brattis

Tycker lite synd om denna spelare. När han har varit frisk och fått förtroende och speltid har han visat att ambitionen finns där. Men tyvärr så har det blivit för många skador. Kommer ihåg en match där nån anfallare i motståndarlaget ger Debuchy en lagom hård knuff när han inte är i balans och rasar i full fart ner i reklamgropen bakom målet. Tror att han var borta riktigt länge efter den skadan. I bland kan en videogranskning efter match vara rätt för att kunna sätta dit spelare för såna där fega tilltag. Min åsikt i alla fall. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Andreas Näsström

Det var Arnautovic i Stoke. Mycket brutal tackling som fick mycket brutala konsekvenser. Dessutom i ett totalt onödigt läge där Mathieu vann duellen och täckte ut bollen. Arnautovic fick väl inget varken under eller efter matchen? Kommer ihåg tydligt hur rasande jag var, inte lindrades det heller att det var just Stoke som bjöd på åkturen