Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Arsenal redo att låna ut Wilshere

Silly-season
mån 29 aug 2016 kl 23:47

Enligt Mirror ska Arsenal vara beredda att låna ut Jack Wilshere så att han får den speltid han behöver för att få fart på karriären. Enligt tidningen ska dock Arsene Wenger se engelsmannen som spelare för Gunners för framtiden.
Wilshere ska ha tagit upp frågan med fransmannen då han är oroad över sin minskade speltid.
Hittills den här säsongen har det bara blivit 37 minuters spel för Wilshere.

Nyheten lär bli het och många klubbar i Premier League kommer vilja ha 24-åringen. Dock ska Arsenal inte gå med på att låna ut honom till någon annan toppklubb.
Mirror skriver också att ett lån till en spansk eller italiensk klubb kan vara aktuellt.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Christer Åhsman

Hoppas detta är falska rykten, Jack Wilshere är en ruggigt bra spelare som Arsenal behöver anser jag, är han i form vilket han kommer att bli med speltid, är han en av de bästa mittfältarna i Premier League. Alla vet att vi behöver en bred trupp med 60 matcher under säsongen, både förvånad och besviken om ryktet blir genomfört.

Vidar 1933

Bild för Sral

Jack behöver spela regelbundet för att nå den där nivån vi alla vill och hoppas att han gör. Även utan skador har jag just nu svårt att se honom peta Xhaka, Cazorla eller Özil, men en utlåning samt att Cazorla inte blir yngre kan gynna Wilshere på sikt.

Bild för Byarum

Det smärtar ett Arsenahjärta, men jag tror att det skulle vara ett klokt och bra beslut. Ett utlandslån på ett halvår och sen får Wenger ta ställning till hans fortsatta karriär efter jul.

Bosse

Bild för Sral

Tycker inte man behöver ta ställning till hans fortsatta karriär efter det. Snarare att låna ut honom till en klubb där han får spela mycket och kanske hittar tillbaka till landslaget igen. Man ska nog tänka mer långsiktigt än att ta något slutgiltigt beslut.

Bild för Christer Åhsman

Avstängningar och skador kommer med spel i Ligacup, FA-Cup, Champions League och Premier League, därför behövs alla bra spelare i Arsenal, väldigt förvånad om Wenger tycker att detta är en bra lösning. Att Wilshere själv tycker det förstår jag, men enligt mig är han given bland de 5 bästa mittfältarna i Arsenal och därmed viktig för oss. Kom ihåg det ni som är för en utlåning när avstängningar/skador kommer i höst.

Vidar 1933

Bild för Jonas Eriksson

låter ju kanon detta. Ge han fram till jul och kolla om han håller ihop. frågan är ju hur han håller rent fysiskt om han får regelbunden speltid. Jag är ju rädd för att han lånas ut och efter 2-3 veckor så är han skadad igen. Håller han ihop och får speltid och gör det bra så tar vi tillbaka han till jul.

 

Bild för Busch

Jag är för ett korttidslån isåfall, vi kan behöva honom i vår då vi vet hur det brukar se ut.

Bild för Bo Ehlde

Bra beslut !  Visst Jack är Arsenalare ända in själen , och fostrad i klubben , och det behövs ju även lite hjärta på denna nivå, men skador har satt stopp för hans utveckling och för stunden är han inte startspelare hos oss. Måste börja höja upp blicken när han har boll , måste spela bollen i tid , måste vilja göra mål själv , måste sluta spela på tvären av planen, måste förbättra sin nonchalanta uppsyn - har ju alltid varit given överallt i startelvor - så är inte fallet för stunden bäste Jack - men en utlåning till typ Italienska ligan vore nog bra för både honom och oss på sikt..... 

Bild för Elias

Bra beslut, ett säsongslån där han måste få speltid och utvecklas, ej sitta på bänken, säljas ska han ej göras, men just finns det ingen plats för honom håller med Bo alldeles för nonchalant stundtals han behöver komma ner på jorden, överskattad, tappar för mycket bollar, måste lära sig spela snabbare och nogrannare, ej hålla för länge i bollen det är därför han får så mycket smällar