Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Bayern München intresserade av Gnabry

Silly-season
tis 30 aug 2016 kl 12:13

Enligt Sky Sports Tyskland är Bayern München intresserade av att köpa Serge Gnabry för att i sin tur låna ut honom till Werder Bremen.

Gnabry som har haft ett mycket lyckat OS har alltså väckt intresset hos de tyska mästarna. Wenger som under OS-turneringen fick frågor om Gnabry meddelade då att han var villig att förlänga Gnabrys kontrakt. Hur det blir med den saken återstår att se. Gnabry har ett år kvar på sitt kontrakt vilket gör att det kan bli svårt för Arsenal att behålla honom om Bayern verkligen är intresserade.

Innan OS ryktades det om att Arsenal var villiga att låta ut Gnabry även den här säsongen, förra säsongen lånades han ut till West Brom. Hur det blir med hans fortsatta karriär i Arsenal beror nu en hel del på hur genuint Bayerns intresse för honom är.

/Indra Kullenberg

Kommentarer

Bild för Sture Bengtsson

Låna ut han så får han speltid!