Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Howe kandidat att ta över efter Wenger

Silly-season
ons 7 sep 2016 kl 01:17

The Sun skriver ikväll att Bournemouths tränare Eddie Howe är en het kandidat att ta över Arsenal om Arsene Wenger inte stannar som tränare. Wengers kontrakt går ut nästa sommar och det är ännu inte bestämt om fransmannen ska fortsätta eller ej.
Tidningen skriver att beslutsfattarna i Arsenal rankar Howe högt och ser honom som en potentiell ersättare till Wenger.

Sun skriver dock att Arsenals ägare Stan Kroenke meddelat Wenger att han kan stanna och träna vidare om han vill.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Sral

Gärna Howe! Det känns som en spännande ersättare med framtiden för sig.

Bild för Jonas Eriksson

En tränare man inte tänkt så mycket på som en tänkbar ersättare. Men varför inte? Jag säger ja tack.

 

Bild för Sral

Ja, får lite samma vibbar som Pocchetino med Tottenham. Alltså att en ung lovande tränare skulle kunna få tid att forma laget. Tror också att Wenger tänker mycket på att ersättaren ska ha så bra förutsättningar som möjligt.

Bild för Glenn

Hoppas inte Wenger förlänger.... Gärna Howe....en ung hungrig tränare. Men helst en "galning" som Simone! :-)

COYG

Bild för Jonas Eriksson

Är på din linje där. Gärna en halv galning med energi och pondus vid sidlinjen. Hatar bänk sittar coacher som sitter med armarna i kors. Lagerbäck undantaget ;)

 

Bild för Sral

T om en som gillar Wenger som jag tycker faktiskt att det är dags att hitta en ersättare. Jag bryr mig dock inte om huruvida en tränare är galen vid sidlinjen eller inte. Kommer inte heller skrika rakt ut om Wenger förlänger, men det börjar bli dags för byte. Och undrar om inte Wenger är inne på det, vi satsade ju egentligen stort i sommar med spelarköp.

Bild för Woody

Den eventuellt nye managern ska helst ha Arsenalanknytning. Wenger och Rioch är väl in i det närmaste de enda som inte haft det. Arsenal är tradition, historia och stolthet. Rock on !

Bild för Tomas Horvatic

Först och främst bör det väl ändå vara en riktigt bra tränare som tar över? :)
Det har ju inte gått så jäkla bra för våra gamla spelare som nu coachar. 

Om du inte kommer ihåg det har det aldrig hänt...

Bild för Sral

Näe, det blir ytterst begränsat att bara tänka på att det skulle vara någon med anknytning till klubben. En anknytning till Arsenal kan man ju, som Wenger gjorde, göra genom att vara en lyckad manager helt enkelt. Skapa sin historia, men också att respektera klubbens tidigare historia.

Bild för Sparre

Tror att Howe tillsammans med Tony Adams vore en bra kombination.  Adams som den spontane och Howe som den lungne och analytiske. 

Bild för Sral

Tony Adams? För att han skulle vara en bra tränare eller för att han var en mycket bra spelare för Arsenal...?

Bild för Sral

Undrar om Wilshere gör lite scouting-arbete på Howe under den här säsongen? ;-)

Bild för Jonas S

Varför plocka in Howe när vi garanterat kan locka till oss betydligt bättre namn? Howe är väl en av få intressanta engelska tränare men det säger ju ingenting. Jag kan hålla med om att Howe är en trevlig tränare men knappast i Arsenal. Som efterträdare till Wenger också. Vilket skämt.

Detta är med all säkerhet bara skitsnack från The Sun.

Be excited!

Bild för Sral

Ja, vi ska väl inte ta det som en absolut sanning, men det är kul att leka med tanken. Jag tror absolut att Howe skulle vara en bra efterträdare som sagt.

Bild för Sparre

Sral givetvis för att han är en Gunner och inte helt oerfaren som tränare. Ska givetvis ha samma roll som Bould 

Bild för Sral

Fast han har väl inte heller varit helt lyckad? Jag ser gärna Adams i klubben, men vet inte om han är assistent-material. 

Bild för Alberto Haglund

Ensam som man lär vara här nu så säger jag nej tack. Jag hoppas Wenger förlänger och stannar ytterligare några år. Jag avskyr hur supportrar fullständigt vänt sig emot honom de senaste åren. Hatkampanjerna man läser, alla äckliga kommentarer där man önskar både det ena och det andra. Jag syftar inte på någon här, vad jag vet i alla fall. Bland allt transfersnack och snack om titlar så har många glömt/förträngt hur oerhört viktig han är för laget och klubben. Vad han ännu gör. Det pågår så mycket vi endast spekulerar i. Så mycket vi följer vad media väljer att publicera. Vad jag vill säga är att oavsett vad som händer med Wenger så hoppas jag på att beslutet om att inte längre leda Arsenal blir hans egna beslut. Tycka vad man vill men det anser jag att han är värd.

Once a gunner // Always a gunner.

Bild för Sparre

Håller med dig om det, han får gärna stanna för mig.  Men jag menar att om han avgår efter säsongen så kan jag tänka mig Howe och Adams. 

Bild för Sral

Håller helt med dig om att hatkampanjerna nu är rent skamliga. Dessutom hade vi inte ens kunnat förvänta oss titlar om inte Wenger hade gjort det han gjorde med klubben. Jag har stor respekt för den mannen. Men någon gång är det dags för ett byte, och jag tycker på något sätt att det börjar bli dags nu. Skulle som sagt inte gråta blod om han skulle förlänga, men jag hoppas lite på att han hyfsat tidigt meddelar att han ämnar kliva av, så att han förhoppningsvis får ett fint avsked. Bara för att vi inte har vunnit PL sedan 2003-04 tycker jag inte att det är skäl att tala om Wenger på det sätt som man ser lite varstans.

Bild för Sral

Håller helt med dig om att hatkampanjerna nu är rent skamliga. Dessutom hade vi inte ens kunnat förvänta oss titlar om inte Wenger hade gjort det han gjorde med klubben. Jag har stor respekt för den mannen. Men någon gång är det dags för ett byte, och jag tycker på något sätt att det börjar bli dags nu. Skulle som sagt inte gråta blod om han skulle förlänga, men jag hoppas lite på att han hyfsat tidigt meddelar att han ämnar kliva av, så att han förhoppningsvis får ett fint avsked. Bara för att vi inte har vunnit PL sedan 2003-04 tycker jag inte att det är skäl att tala om Wenger på det sätt som man ser lite varstans.

Bild för Exqert

Håller med er Nej-sägare här. Leta mer rutin samt pondus. Vi SKA kunna locka till oss bra namn.

Bild för Ola Svärd

The Sun var det ja...Nog om detta.

Självklart ska vi inte ha en ung lovande tränare utan en etablerad rutinerad sådan. Vore dödsförakt att kasta in Howe efter the Legend.

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Vicious

Sett utifrån hans egenskaper som tränare skulle jag inte tacka nej. Dock får man lite se till helheten också. Vi vet sen tidigare att spelare har kommit till Arsenal enbart pga Wenger och hans rykte som manager. Är Howe verkligen ett namn som lockar spelare till Arsenal? Vill spelare komma hit för att få chansen att spela under Howe? Tveksamt i min bok. Därför bör vi sikta på mer profilstarka namn som t.ex. Simeone. Tränare som spelare skulle dö för att få chansen att spela under.

#Championship

Bild för Elias

Nej nej och nej vi behöver diego simeone, wenger får inte förlänga, vi måste ha någon med dokumenterad resultat både nationellt och internationellt. Någon som kan locka stora namn till klubben. 12 år utan en liga titel är inte ok när man har en årsön på 80 miljoner samt vårt europa spel har varit katastrofalt. In med nytt blod

Bild för Sral

Fast det är ju just vad Wenger gör-lockar stora namn till klubben. Såväl Özil som Alexis och Cech har ju sagt klart och tydligt att Wenger var en stor faktor. Samma med Xhaka, t ex.

Bild för Woody

Möjligtvis Simeone som nått resultat utan doping. Annars följer vi traditionen. För övrigt är Wenger en av de största någonsin. Rock on !

Bild för Sral

Men undrar om inte Howe också skulle kunna göra saker med mindre medel än de "dopade" klubbarna? Sen kan man fråga sig, om man måste välja, vad är viktigast? Resultat eller tradition?

Bild för Gabbi

frågan är vad är resultat? Vi har spelat CL alla år och kommit sämst 4 I PL ändå är det Wenger out. Tror tyvärr inte Howe kan göra det bättre även om jag tycker han är sjukt sympatisk och bra tränare. Gillar Simrone:) hoppas på honom isf.

Bild för Sral

Det kan man också fråga sig, Gabbi. Och jag tror liksom inte ens man hade kunnat kräva mer än en fjärdeplats utan Wenger. Det är inte en säkerhet på något sätt att det skulle bli bättre under Howe (eller någon annan för den delen), men någon gång måste nästa era börja. Och när det är så hätskt mot Wenger som det är börjar jag känna så för honom, att den här relationen mellan honom och Arsenal kanske inte kommer längre?

Simeone? För det första tror jag inte att han kommer bara sådär, och för det andra har jag väldigt svårt att tro att det blir sådär magiskt mycket bättre än nu heller.

Bild för McAn

Jag inbillar mig att Blanc skulle kunna vara ett intressant alternativ när Wenger slutar. Även Deschamps tror jag skulle kunna göra ett gott jobb. Någon av dessa herrar får min röst när det är dags för AW att pensionera sig. 

Bild för Sral

Aiter Karanka skulle också vara en spännande ersättare!

Bild för Sparre

Aitor Karanka är ingen dålig kandidat har ju bla jobbat med Morinjo. Har även en bra spelarkarriär i bla Real Madrid. Intressant. 

 

Bild för Fredde

Det man ska komma ihåg är att Howe startade förra säsongen succéartat men den succén räddade kontraktet. När det lagt sig så var dom riktigt dåliga och ett av de svagaste lagen i ligan tillsammans med Crystal Palace. Det som jag tror kan få klubben att gå på Howe istället för något större namn vore snarare att där slipper dom lova en stor sommar på spelarmarknaden. T.ex Simeone kan dom behöva lova en "warchest" för att få honom eller ett liknande namn.

You win some, you draw some

Bild för Adamberg

det viktigaste är att Wenger försvinner fortast möjligt  - men han har goda lojala försvarare i alla lägen på denna svenska Arsenal sida. Ni får naturligtvis tycka detta. Men enligt mig ; Han har idag ingenting av vad som definierar en stor ledare, lyhördhet, förmågan att tänka nytt, ändra åsikt och lyssna på rådgivare, och är dessutom mer och mer arrogant och är kvar i klubben för att han rent egoistiskt inte kan tänka sig ett liv utanför denna roll,  det finns massor med kunniga spännande namn därute som kan tänka nytt. De som håller med mig är fria att ha denna åsikt , de som kallar denna åsikt för hatkampanj  liknar  mer en sekt än någonting annat.

Adam

Bild för McAn

Vill du ge exempel på några av massorna av de spännande namnen som skulle vara rimliga att få in om nu AW skulle följa din önskan om att försvinna fortast möjligt?