Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Topplöner för Özil och Alexis

Silly-season
fre 16 sep 2016 kl 17:42

Arsene Wenger sade på dagens presskonferens att Arsenal inte signat nya kontrakt med Mesut Özil och Alexis Sanchez. Diskussioner är igång och engelsk media rapporterar om att det är nära att stjärnduon förlänger sina kontrakt fram till 2020.
De nuvarande går ut sommaren 2018.
Både Özil och Alexis kan då få löner på runt £200 000 i veckan.
Det skriver Mirror idag.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för daddy dj

Nån gång måste ju nån klubb sätta ner foten i denna hysterin, vart fan är fotbollsvärlden på väg? En hjärnkirurg tjänar ca 80 tusen i månaden och han gör ju iallafall når vettigt.

Bild för Janne S

Tyvärr så är det ju baserat på vad arbetsgivaren drar in......antar att Landstinget inte drar in samma summor

 

Bild för B-G

Tror inte att dom bästa hjärnkirurgerna slavar för landstingen.
Dom jobbar på privata inrättningar. 
Förresten, tjänar man bara 80k som hjärnkirurg?  du menar £80K va? 

Twitter @grvdga

Bild för Jonas S

En hjärnkirurg kan fan inte spela boll. Ähh, det där är Özil värd. Om han inte får det i Arsenal kan han få det någon annanstans.

Be excited!

Bild för Mankan

Visst är det fullkomligt vansinnigt med dessa pengar som kan tjänas inom idrotten, fotboll, hockey, golf etc. Men om AFC beslutat sig för att betala dessa löner till Özil och Alexis så beror nog mest på, att de skall de ersättas med likvärdiga spelare, så blir det förmodligen ännu dyrare, transfersumma + löner. Skall Gunners även vara med på scenen i den här "cirkusen" framöver så är det nog bara att betala. Vi som supporters vill ju ha dem i topp, och skriker hela tiden efter att toppspelare skall köpas in, då är det bara att gilla läget. Ni ser vad MU fick för 1,2 miljarder, än så länge, ingenting... Det kan ändra sig, men just nu inte mycket att ha.

Mankan1950

Bild för daddy dj

Inte fan vill du väl att Özil ska operera dig i skallen när det kör ihop sig?

Bild för Mankan

Om du inte ser skillnad på fotboll och hjärnkirurgi, förstår jag inte varför du överhuvudtaget vågar uttala dig? finns säkert sidor där du kan diskutera läkarlöner, men knappast här!

Mankan1950

Bild för daddy dj

Nu var det ju en jämförelse, tjäna 2 Mille i veckan är ju inte normalt om det så är i Man Utd, Arsenal eller vilket jävla lag som helst. Varför tror du att den vanliga supporten inte har råd att se matcher? Jo för att betala dessa löner så måste ju biljettpriset bli därefter men förstår du inte det då vet jag inte. Hjärnkirurgen en var en jämförelse med vad som är en relevant lön. Slut diskuterat.

Bild för Jimmy Roslund

Blir nog betydligt dyrare tt sälja dess med ett år kvar på kontraktet och ersätta dem med något vettigt än att ge dem höga löner. Ge dock Kos samma lön direkt för han är viktigare för klubben och nästa sommars stora transfersföljetong annars.