Medlemmar: 7167 st.
Visa menyn

Özil signar nytt kontrakt

Silly-season
ons 28 sep 2016 kl 11:43

Det är inget som är officiellt bekräftat, men AFCamden skriver på sin hemsida att Mesut Özil skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal. Tysken kom till Arsenal 2013 och hade ett kontrakt till 2018. Detta har nu förhandlats om och sträcker sig troligen till 2020.
Özil ska ha meddelat Arsenal före sommaren att han gärna förlängde sitt avtal om förutsättningarna (lön och spelarvärvningar) var rätt. Förhandlingarna lades sedan på is under EM, men nu ska det alltså vara klart.

Bloggaren skriver att Özil trivs väldigt bra i London och att han har nyligen köpt ett nytt hus i Hampstead. Det ska även ha varit snack om att 27-åringen gärna vill byta sin nummer 11 till nummer 10. Inget beslut ska ha tagits, och han kommer inte att byta nummer den här säsongen.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Fricken

Om detta stämmer så är det en signal till alla i klubben att vi blir att räkna med framöver! COYG!

Fridell

Bild för Jepson

Har aldrig sett Özil slå på klubbmärket som efter sitt mål mot Chelsea så jag tog det som ett tecken. COYG!

Bild för Glenn

Japp det var en skön signal från Özil och visst har väl Sanchez som sades vara så missnöjd ett tag slagit sig rätt mkt på klubbmärket med? Han borde signa nytt med snarast.

COYG

Bild för daddy dj

Det där att slå på klubbmärket ger jag tyvärr inte mycket för, vi minns väl både Henry och Fabregas som ena stunden slog sig på klubbmärket och i nästa sekund var förlorade till Barcelona. Men visst skulle det smaka mumma eftersom jag tror att både Özil och Sanches kan locka andra topp spelare till Arsenal.

Bild för gunbod

Håller med daddy, detta gullande med klubbmärket ska man inte låta sig luras över, det behöver inte betyda ett dyft. Men skulle givetvis välkomna en förlängning av Özils kontrakt, och även Sanchezs.