Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Iwobi belönas med nytt kontrakt

Silly-season
ons 5 okt 2016 kl 22:35

Alex Iwobi skrev på ett kontrakt med Arsenal så sent som i april i år och höjde då sin lön till £25 000 i veckan. Sedan dess har den spelskicklige nigerianske mittfältaren etablerat sig i Wengers elva och nu rapporterar Mirror att klubben är i färd med att erbjuda Iwobi ett nytt ännu mer förbättrat kontrakt.
Som dessutom är längre än det föregående.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Purple

Kan någon förklara Iwobis storhet. Är för mig obegripligt att han är startspelare.

Bild för Busch

Hans storhet ligger i att han inte har några nerver, iskall som dom bästa av bärs. Han kan vandra in obrydd emellan 5 motståndare, få dom att kolla boll tillräckligt länge för att i rätt hundradel slänga iväg en passning som öppnar upp hela deras försvar, typ så.

Bild för Christer Åhsman

Ytterligare en anledning att ge Arsene Wenger beröm för det han gör för Arsenal. Jag vet inte hur värvningen av Alex Iwobi gick till, men han har spelat för Arsenal sen minst tre år tillbaka. Och bara det att han är ordinarie i dagens Arsenal som är bra säger ju allt om hur duktig killen är. Han kan väl knappast ha kostat så mycket pengar, och med priserna på spelare idag är det en fantstisk investering som Wenger och Arsenal gjort, spelaren är 20 år och kommer att utvecklas än mer. Fantastiskt bra av Wenger att utveckla en ung talang till en ordinarie ( för närvarande ) spelare i A-laget.

Vidar 1933

Bild för Jonas S

Iwobi har varit i Arsenal sedan 2004 :)

Inget du skall hylla Wenger för. Hylla Iwobi istället som lyckats med det som nästa ingen annan Arsenal-junior lyckats med. Att slå sig in i a-laget. Och med tanke på konkurensen så är det en väldigt imponerande bedrift. Kanske hade han lite flyt att vi inte lyckades värva Mkhitaryan i sommras.

Be excited!

Bild för Busch

Han började spela i Arsenal när han var 8 eller 9 år :)

Edit: Jonas hann visst före

Bild för Brattis

Undrade också detta i början när han fanns med i startelvan. Men om man följer spelet så kan man se att det finns en symbios mellan Alexis, Özil, Santi och Iwobi som kan vara svårt att sätta ord på. Positionsväxlingarna i anfallsspelet, ibland är dom alla fyra nära varann och försvarande lag räknar fel i försvarsspelet. Några snabba one touch och nån har runnit igenom backlinjen. Jag kan tänka mig att Wenger också vill ha med Oxen på detta, därför byter han Iwobi mot Ox i matcherna. Ox behöver dock träna mer på känsligheten med bollen vid fötterna, detta tycks Iwobi redan ha fått med sig i modersmjölken. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Christer Åhsman

Hector Bellerin var 16 år fyllda när Arsenal värvade honom, idag är han en fantastisk spelare som är ordinarie i Arsenal, och dessutom är stora klubbar intresserade av honom, naturligtvis skall man berömma både Iwobi och Bellerin, men varför har många supportrar så svårt att ge kred till Arsene Wenger för det han dagligen i 20 år gjort för Arsenal.

Vidar 1933

Bild för Jonas Eriksson

Bra. Det kan bli en kanonspelare framöver. Riktigt vass redan nu, men kanske ingen given startspelare om alla skulle vara friska? 

 

Bild för Sral

Kan nog tycka att han är en given startspelare även då. Han fungerar bra till vänster, och trion Iwobi, Alexis och Walcott är ju riktigt spännande. :-)

Bild för Jonas Eriksson

ja jag ser han ju hellre han än oxen och Ramsey. men med Ramsey tillbaka så är Iwobi garanterat placerad på bänken. Så given i våra ögon kanske, men säkert inte i Wengers? Men håller med om den fina trion.

 

Bild för Mattias H

Jag gillar att han sticker mot mål i första hand när han får bollen och i andra hand spelar sidleds. Lite avig i sitt spel och dragningar som Gleb i forna glansdagar. 

Bild för Jonas S

Håller med. Skön avig spelstil. I 100% positiv mening.

Be excited!

Bild för Anders Ericsson 2

Fantastiskt roligt att se Iwobis utveckling. Fortsätter grabben kan han bli en strålande "tia" i Arsenal.

Bellerins genombrott var fantastiskt att se, hoppas Iwobo utvecklas vidare.