Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Özil vill ha £200 000 i veckan - och titlar

Silly-season
mån 17 okt 2016 kl 14:55

Det har varit mycket snack i engelsk media senaste dygnet om Mesut Özil och hans kontraktsläge. Tysken har avtal med Arsenal fram till sommaren 2018 och förhandlingar om ett nytt kontrakt ska vara i full gång.
Flera medier skriver att världsmästaren vill ha en veckolön på £200 000 för att stanna i klubben.
Men det ska inte heller bara handla om pengar.
Özil vill gärna ha en chans att vinna stora titlar.

Arsene Wenger har kommenterat det hela och säger:
- Jag tror inte att han kommer att behöva övertalning. Han vill stanna här. Men har ni en bra bank, ring mig. Det handlar inte bara om pengar. Arsenal kan vinna titlar, självklart. Men det är det vi behöver visa. Vi är i en liga med Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham och Chelsea där alla fightas och vi kan inte garantera något. Vi håller förhandlingarna diskreta. När vi har något att tillkännage kommer vi ut med det. Vi vill självklart behålla våra bästa spelare, men ju mer jag säger desto starkare position är han i.

Özil har idag en lön på omkring £140 000 i veckan.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Fredde

Bara pynta upp. Berätta för honom vad Xhaka, Mustafi och Perez kostade i somras och att man kan lägga lika mycket nästa sommar för att leva upp till klubbens mål, som jag hoppas är samma mål som Özil har.

You win some, you draw some

Bild för Mankan

Özil är Özil, men hans lite tidigare "loja inställning" tycker jag har förändrats, lite mer j-a anamma  visar han upp nu mer, han har passingsspelet, han har skottet, samspelet med Sanchez = betala vad han begär! Med honom på planen och i laget ökar möjlighetrna till den hårt åtråvärda PL-bucklan, utan, blir det bara en dröm som jag inte tror kan förverkligas på många säsonger än...

Mankan1950

Bild för Sparre

Betala bara. Özil är nyckeln för Arsenals framtida segrar. 

Bild för Mattias H

Och även framtida värvningar. 

Bild för B-G

Titlarna (FA cup och silvertiteln i ligan) har han ju fått och kommer att få. Så bara att betala.

Twitter @grvdga

Bild för gunbod

Pengarna kan väl garanteras, värre med titlarna.