Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Iwobi kunde ha hamnat i West Ham

Silly-season
tor 27 okt 2016 kl 12:42

För ett år sedan gjorde Alex Iwobi sin debut för Arsenal och nu har 20-åringen etablerat sig i Wengers A-lag. Men det kunde ha blivit något helt annat.
Iwobi har för Express berättat att han kunde ha hamnat i West Ham.
- Arsenal och West Ham var intresserade av både mig och Chuba Akpom, så vi tränade med båda klubbarna under tre års tid. Vi blev scoutade när vi var sex år gamla och du kan inte signa någon innan man blir nio år. Jag beslutade mig för att skriva på för Arsenal för jag hejade på dem då och jag såg dem som den större klubben, med all respekt för West Ham, säger Iwobi.

Arsenalduon upptäcktes när de spelade för sitt lokala Sunday League-lag Rippleway.
- Alla i skolan älskade fotboll, de jag blev scoutad när jag spelade för Rippleway. Min pappa hörde att det var en scout där för att kolla på mig och Chuba. Vi spelade bara och tänkte inte så mycket på det, säger Iwobi.

/Jocke Lander