Medlemmar: 7167 st.
Visa menyn

Real Madrid vill köpa loss Ramsey

Silly-season
fre 18 nov 2016 kl 11:39

Aaron Ramsey ska vara en toptorget för Real Madrid och vi ska tro The Sun. Tidningen skriver idag att Madridklubben ska vara beredda på att hosta upp £25 miljoner för att få walesarens underskrift.
Real har just nu värvningsförbud fram till 2018, men domen är överklagad och nu förbereder man sig på vilka man vill köpa de närmsta två transferfönstren. Och då ska Ramsey ligga högt på prioriteringslistan.

Real tror att regelbunden fotboll och en lön över de £90 000 i veckan som Ramsey har i norra London ska locka honom till Madrid.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Elias

Sälj honom långt ifrån sitt forna jag, fel beslut hela tiden, drar ner tempot, slarvig i passningsspelet, wenger lirar han på kanten hela tiden, det är också helt obegripligt

Bild för Mattias H

En förmåga att bli skadad när han väl kommer igång och oftast en sträckning som håller han borta länge o väl. 

Bild för Brattis

Varför inte passa på och sälja den gode Ramsey? Han behöver få en nystart i ny klubb med en tränare som ser hans färdigheter med nya ögon. För pengarna kan vi köpa in en "Santi Cazorla" nummer 2" i stället.   

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för daddy dj

Håller med, ser trög ut slår bort enkla passningar ingen raket varken framåt eller  bakåt. Men som många andra så kan ju en nedåtgående spiral plötsligt vända åt andra hållet.

Bild för Adamberg

Ja sälj dyrt förutsatt att samma pengar direkt används till att köpa nytt. Han tar så många felbeslut men är Wengers absoluta favorit  så han blir kvar

Adam

Bild för Purple

Rakt byte med Isco varje dag i veckan.

Bild för Andreas Näsström

Ramsey är en personlig favorit. Det gör nog ändå att jag än mer kritiskt granskar honom och hans insatser när han är på plan, både i år och förra säsongen tycker jag tyvärr det är fler matcher han inte kommer upp i nivå än då han faktiskt gör det. Det hänger ihop med många frånvaroperioder och inte sällan ovana roller då Wenger verkar ha än mer förkärlek till Ramsey och allt som oftast klämmer in honom som ytter där han inte gör sig sådär strålande rättvisa direkt.

Min förhoppning är att han skulle kunna få återgå till box-to-box rollen och spelas ihop med Xhaka. Då behöver varken defensiven eller uppspel/framspelningar vara avhängt honom. Där verkar han också trivas bäst, i den fria rollen centralt i banan. Däremot vill jag inte se att han spelas till varje pris, oavsett motstånd och oavsett position. Det är varken gynnsamt för Ramsey själv eller för det här laget. I min värld är det den här positionen han skall spela, annars har vi nog ingen större glädje av att ha karln kvar. Favorit eller ej

Bild för Jonas S

Jag är också ett stort fan av Ramsey. Han är inte "världsklass" men i rätt roll som passar honom är han otroligt bra. Som i Wales t ex. Problemet är väl att han inte har någon sådan roll i Arsenal efter att Özil kom till klubben. Det i kombination med hans eviga skadeproblem och på senare tid svaga form.

För Ramseys del kanske ett byte av klubb skulle vara ett smart drag. Han passsar inte riktigt in i hur vi spelar fotboll och han riskerar att hamna på bänken igen om inte något drastiskt händer. Som att han skulle slå sig in på mittfältet tillsammans med t ex Xhaka då vilket skulle vara spännande att se. Personligen tycker jag han är en offensiv mittfältare. Jag ser inte hans defensiva egenskaper.

Be excited!

Bild för gunbod

Och vem av Modric eller Kroos skulla han peta där ?, föga troligt att RM skulle vara så värst intresserade.

Bild för Christian Vela

Varför sälja en framtida kapten?

Bild för Tosse

Källa The Sun

Bild för Christoffer Cato

SÄLJ!

Bild för Kevin Labady

Sälj direkt. Killen skadar sig varannan månad och har inte presterat bra på väldigt länge. Dessutom sinkar han ner spelet otroligt mycket.