Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Är Arsenal intresserade av Fabregas?

Silly-season
sön 4 dec 2016 kl 19:02

Cesc Fabregas spenderas åtta år i Arsenal innan han tvingade klubben att släppa honom till Barcelona 2011. Han blev snabbt illa omtyckt och inte blev det bättre när 29-åringen föra drygt två år sedan skrev på för Chelsea.
Arsene Wenger hade nyligen på en presskonferens att Arsenal inte siktade på att värva i januari när det blev känt att Santi Cazorla ska opereras och blir borta några månader.
Ändå rapporterar flera engelska medier att Fabregas nu ska vara aktuell för Arsenal.
Spanjoren har fått sparsamt med speltid av nye Chelseatränaren Antonio Conte.

Så vad tror ni? Är det enkel journalistik, Fabregas får lite speltid - Arsenal kanske behöver en central fältare. Man lägger ihop ett plus ett. Eller är det så att Wenger faktiskt vill köpa tillbaka Cesc, att intresset är på allvar?

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Eh, ne

Bild för Erik Lindström

Ja tack

Bild för Daniel Öhlin

Helt ärligt: varför inte? Fabregas skulle vara en nyttig injektion. Illad omtyckt hit och dit, i grund och botten är han en bra kille. 

Bild för Sral

Tror inte på det här ryktet, men skulle han kunna funka som ersättare för Cazorla?

Bild för Brattis

Köp, men inte för dyra pengar. Låt Wenger prata ut med han och få den ursäkt som Wenger behöver och lägga allt gammalt groll bakom. Om Fabregas kan acceptera att han får spela 4:e fiolen i laget och göra inhopp i matcherna som komplement så kan detta bli mycket lyckosamt för Gunners. Det har varit mycket skitsnack om Fabregas efter hans move till Barca, men han tillhör också dom spelarna inom toppfotbollen som har det där lilla extra, jag tänker på split vision och spelförståelse. Min åsikt. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Purple

Ärligt, vad vinner man på att vara "långsur"? Klart Fabregas kan bidra med massor av utebliven kreativitet på mitten. Speciellt nu när Ramsey fumlar på och letar efter den försvunna formen.

Bild för Woody

Fabregas bluddrade bort sin karriär med Barcelåna. Att han sedan gick till Ryssen gjorde inte saker bättre. Det ska inte kosta en massa och gör det inte det så är han gärna välkommen tillbaka. En Fabregas i form är inte löpningar och ytor utan en riktigt skarp flexibel fotbollsspelare med blick. Kan han plocka fram detta är han en tillgång. Rock on !

Bild för Jimmy Roslund

Wenger hade första tjing på honom men valde att avstå. Varför skulle han vilja ha honom nu? Ska vara till ett väldigt trevligt pris då för någon given startspelare är han inte i dagens Arsenal.

Bild för Tomas Horvatic

Vid tiden då det var aktuellt ansåg man inte att det fanns plats för Cesc.
Nu är läget annorlunda, en Cazorla med skadeproblem och det finns eg ingen naturlig ersättare för Santi.
Cesc skulle kunna fylla den luckan. 

Om du inte kommer ihåg det har det aldrig hänt...

Bild för Sral

Precis, och de pengarna som Fabregas kostade lade vi på Alexis istället.

Bild för Adamberg

Han är en av få som har den där Bergkamp blicken för spelet. Han är välkommen tillbaka i min bok. Han är ju en Gunner.

Adam

Bild för Sparre

Han är välkommen tillbaka absolut. Perfekt när Cazorla är borta 

Bild för gunbod

Gärna för mig. Santi blir inte yngre och fler och fler skador på honom.