Medlemmar: 5368 st.
Visa menyn

Kan Draxler vara på väg till Arsenal?

Silly-season
tis 6 dec 2016 kl 00:42

Det har varit snack om Julian Draxler till Arsenal flera gånger innan, men det har aldrig blivit av. Arsene Wenger ska gilla den tyske landslagsanfallaren. Och nu verkar det som att 23-åringen är på väg från sin klubb Wolfsburg.
Draxler sade i somras att han ville lämna klubben och buades nyligen ut av fansen efter en match mot Hertha Berlin. Då slog han återigen fast att han ville bort från Wolfsburg.

Frågan är om Arsenal kan vara intresserade den här gången? Draxler lämnade Schalke 2015 och skrev då på ett femårskontrakt med Wolfsburg. Snacket sade innan att han var överens med Juventus, men Schalke och Juve kom inte överens om övergångssumman (15 miljoner Euro). Istället ska Wolfsburg ha lagt mer än det dubbla.

Nu ska Juve återigen vara intresserade av Draxler. Engelsk media vill gärna koppla ihop honom med Arsenal och skapa underlag för en januariflytt trots att Wenger sagt att Gunners högst troligt inte ska värva.
Wolfsborg ska inte ha några planer på att sälja honom trots att han ännu inte gjort något mål i Bundesliga den här säsongen.

Källa: The Sun

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Tosse

Källa: The Sun