Medlemmar: 7228 st.
Visa menyn

Aston Villa vill låna Jenkinson

Silly-season
sön 11 dec 2016 kl 00:07

Efter några svaga matcher och tydlig brist på självförtroende har Carl Jenkinson åkt ut ur Arsene Wengers lag. Nu vill Steve Bruce dra nytta av detta - och se till att ytterbacken får fart på karriären.
Aston Villa jobbar, enligt Mirror, på att försöka låna den engelske försvararen.

Enligt tidningen ska Wenger ha gett Jenko grönt ljus för att gå på lån - och kanske kan det bli till Birminghamklubben som åkte ur Premier League förra säsongen. Villa parkerar just nu på en 13:e plats i Championship med 28 poäng på 20 matcher.

Jenkinson var skadad stora delar av förra säsongen och återvände från sitt lån hos West Ham. När han väl blev spelklar den här säsongen har det inte gått något vidare och Arsenalfansen på Emirates Stadium jublade mot Southampton i Ligacupen när Jenkinson blev utvisad. Wenger har efter det sagt att Jenkinson påverkats av det och kritiken han fått på sociala medier.

Ett lån verkar klart rimligt då Arsenal trots en del skador i backlinjen har bra back up med högerbackar.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för daddy dj

Sälj honom istället. 

Bild för Byarum

Helt logiskt. Alla gillar ju Jenkinson beroende på hans Arsenal-DNA, själ och hjärta, men det räcker inte. Spelmässigt är han en Championshipspelare. Perfekt för honom och för Villa. 

Bosse

Bild för Woody

För dålig. Sälj i Januari. Rock on !

Bild för Pelle

Jenkinson blev väl inte utvisad mot Saints?

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Jonas Eriksson

Jenkinson är en bra spelare tycker jag. Men kommer alldig att kunna konkurera ut Bellerin och inte tillräkligt bra för att vara back up just nu. Så låna ut han eller sälj.