Medlemmar: 8076 st.
Visa menyn

Vad händer med Wilshere?

Silly-season
mån 23 jan 2017 kl 12:18

Jack Wilshere har bara 18 månader kvar på sitt kontrakt och enligt Mirror så har mittfältaren, som är utlånad till Bournemouth, inte blivit erbjuden något nytt avtal med Arsenal.
Efter säsonger fyllda av skador har 25-årigen fått vara frisk den här säsongen och spelat regelbundet för Bournemouth.
Och gjort det så bra att sydkustklubben vill behålla honom.

Mirror skriver att Wilshere, som gjort 19 matcher för Bournemouth, kommer att fatta ett beslut om framtiden efter säsongen. Även AC Milan ska följa utvecklingen och lär vara intresserade.

Så vad tror ni? Kommer Arsenal erbjuda Wilshere ett nytt kontrakt och ta honom tillbaka nästa säsong eller kommer han att säljas?

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Woody

Wilshere är Arsenal i kvadrat. Tyvärr har skadorna och bristande IQ med knasterrökning etc stoppat upp karriären. Wilshere ska vara kvar en runda till. Rock on !

Bild för B-G

knasterrökning. 
Ordbeskrivning tack :) 

Twitter @grvdga

Bild för Andreas Näsström

Jag tror väl att man kommer erbjuda en förlängning innan/i början av sommaren. Jack borde rimligen ha en bra chans att spela in sig i vår startelva i rådande läge. Det spel vi hade i början av säsongen, med Sanchez på topp och Walcott i 180 knyck, tror jag en kreativ spelare som Jack verkligen skulle kunna dra nytta av och fortsatt utveckla

Bild för Purple

Sälj! Är det någon som fått många chanser så är det han.

Bild för Busch

Många chanser på grund av skador ja, inte på grund av bristande kvalité. 

Bild för Andreas Ahlqvist

Behåll!! Finns knappt någon i laget med ett större hjärta för klubben. Får han vara hel säsongen ut så har han fått tillbaka tempot i kroppen och borde ges en chans att på lika vilkor kämpa för en plats på mittfältet, jag håller i dagsläget honom en bra bit över Ramsey som har väldigt svårt att finna kreativa lösningar som Jack på samma vis funnit på sydkusten. Svår fråga som sagt men jag tycker grabben är värd en ärlig chans i alla fall...

Bild för Christer Åhsman

Skriv ett 5-årskontrakt med honom, han platsar på mittfältet i Arsenal alla matcher om han är skadefri, Wilshere älskar Arsenal och borde aldrig blivit utlånad.

Vidar 1933

Bild för Elias

men herregud wenger har ju sagt att han vill förnya hans kontrakt men wilshere kanske inte vill tillbaka, han vill ha mer speltid, och det kommer han inte få i arsenal tyvärr, bättre att sälja honom, men det får tiden utvisa, det viktigaste är nu att säkra upp sanchez och özil. 

Bild för Jonas Eriksson

Ja sälj han eller låna ut ett år till. 

 

Bild för daddy dj

Han är Arsenal och det kommer han att vara i många år till tror jag, utlåningen är ju för att han ska få speltid efter allt skadehelvete han har haft. En skadefri Wilshere är en världsspelare som vi ska ta vara på. 

Bild för Christian Vela

Behåll! Vare sig han spelar eller inte så har han tillräckligt med hjärta för klubben för att erbjudas nytt kontrakt

Bild för Linus_ Andersson

Vore tjänstefel att inte erbjuda honom nytt kontrakt

Linus//

Bild för Sral

Tror att han kommer att erbjudas ett nytt kontrakt, utan tvekan. Frågan är väl mer vad han säger? Jag hoppas verkligen att han stannar. Älskar Cazorla, men hans återkommande problem med sin "achilles tendon" (visst är det hälsena?) får mig att tveka om hur mycket vi kan lita på honom. Wilshere kan ju absolut få mycket speltid i Arsenal.

Bild för Peter Cedenloth

Tag hem honom nu när det är bristvara på mittfältare så får han visa vad han går för...

Bild för Pelle

Går inte att bryta utlåningskontrakt inom PL.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Busch

Gjorde inte Chelsea det med Nathan Ake?

Bild för Fredde

Jack är ju den bästa passningsspelaren vi har efter Cazorla och Özil. Om han fortsätter hålla sig frisk så har han en stor roll att spela hos oss.

You win some, you draw some

Bild för Sral

Ja, med tanke på att Cazorla antagligen kommer fortsätta ha skadeproblem, lär ju Wilshere kunna spela en viktig roll för oss.