Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Pires tror Arsenal värvar Mbappe

Silly-season
lör 29 apr 2017 kl 10:38

Arsenallegendaren Robert Pires säger i en lång intervju med Bwin att han tror att Arsenal kommer att värva Kylian Mbappe i sommar.
- Mbape har potentialen att spela för Arsenal och Wenger är rätt manager att träna honom. Monaco och Arsenal är liknande klubbar, så det blir inte så mycket omställning.
- Jag tror att Arsenal kommer att signa honom. Problemet är hur mycket (antar att han menar vad Monaco kommer att kräva i pris ...)

Wenger har själv bekräftat att Gunners är intresserade av den franske anfallaren som gjort en kanonsäsong. Med tanke på det så lär de flesta storklubbarna vilja ha honom och snacket har gått att Real är redo att erbjuda £85 miljoner för honom.

Ni kan läsa hela intervjun med Pires här.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för gunbod

Bara att hoppas att Pires är väl insatt i klubben och har belägg för det han säger..

Bild för Vicious

Det skulle vi ha gjort inför säsongen eller i januari isf. För mycket hype kring honom nu för att vi ska ha en realistiskt chans. Det är väl om spelaren själv har en stark önskan att komma till just Arsenal då...

#Championship

Bild för Sral

Jag tänker lite på vad som skulle vara bra för Kylian själv om han skulle gå till just England? Chelsea ryktas väl köpa tillbaka Lukaku, och Costa är på intet sätt slut. City har förutom Aguero Gabriel Jesus. United har redan två talanger i Martial och Rashford, de behöver snarare köpa en mer rutinerad anfallare om (när?) Zlatan lämnar i sommar. Tänker man så är liksom Spurs, Arsenal och Liverpool kvar som alternativ, och av de tre är det väl bara Arsenal som kan punga ut ordentligt?

Bild för Alexander Karlsson

I vilken värld levera man i o man tror att Arsenal har rimlig chans på Mbappe?
Ofattbart uttalande.  

Bild för Jonas S

Jag kan absolut se Wenger försöka på Mbappé i sommar. Men vilket hett villebråd vill gå till Arsenal idag om du är 18 bast och kan gå i princip var du vill kommande två, tre år?

Jag kan kanske se Mbappé gå till t ex Atletico om de väljer att casha in på Grizmann i sommar. En miljard från United för Grizmann och Mbappe är deras i kanske fyra säsonger innan han går till någon av de absolut största. Om han håller måttet.

Men Mbappé till PL i sommar? Tänker väl ungefär som Sral. Arsenal, Spurs och Liverpool ser jag som uteslutet. Chelsea tror jag siktar på mer fullvuxna värvningar. Typ Alexis kanske? City har redan investerat i yngre anfallstalanger och är i mer behov av lite mer erfarenhet. Aubameyang kanske? Agüero kan nog gå tror jag.

Be excited!

Bild för Nils Almén

Hur kan man säga att Wenger är rätt tränare för någon spelare överhuvud taget?

Once a gunner, always a gunner!

Bild för Sral

Ja, Real som verkar satsa en del på unga spelare också eller Atletico känns som mest troliga destinationer för Mbappe.

Bild för Jonas S

Real är ju alltid laget som går på hypade namn. Men sedan undrar man ju lite om det är rätt val för Mbappé? Lite tidigt att gå som 18-åring till Real kan jag tycka. Om han inte lyckas på direkten där så hamnar han ju på bänken.

Be excited!

Bild för Sral

Real har tydligen också ett gäng ungdomar på gång, men håller också med att det knappast kan vara nästa steg? Visst, ser man rent sportsligt på det är ju Monaco i semifinal i CL, men det känns ändå ganska troligt att Kylian tar ett steg i karriären med att t ex gå till en engelsk klubb. Eller kommer Bayern eller kanske PSG locka honom? Konstigt i alla fall, det känns väldigt oArsenalskt och oWengerskt att vara så öppna med sitt intresse för en spelare. 

Bild för Jonas S

Real har inte köpt någon "galactico" på ett tag. Om Monaco tar sig till CL-final och Mbappé gör ett ännu större avtryck i årets CL så kan han kanske bli en sådan Real-värvning i sommar för någon sjuk summa pengar.

Bayern känns inte jättetroligt. Är han känns lite väl hypad och dyr för deras smak? Bara om de känner att de absolut verkligen behöver honom. De har ju dock en ganska rejäl generationsväxling på gång så helt omöjligt är det väl kanske inte.

PSG känns väl inte alls otroligt. Om det inte är så att Monaco > PSG är en sådan där övergång som sällan sker. Har ingen superkoll på fransk fotboll så jag vet inte.

Be excited!

Bild för daddy dj

Sälj de flesta i första uppställnigen som Wenger har kört denna säsong och lägg pengarna på Juventus fyrbackslinje då lär vi vinna PL de närmaste åren.