Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Barca tror på Bellerinaffär i sommar

Silly-season
ons 3 maj 2017 kl 13:55

I höstas skrev Hector Bellerin på ett nytt kontrakt med Arsenal - som sägs vara på 6,5 år. Spanjorens nya lön sägs ligga på runt £90 000 i veckan. Men trots det nya avtalet har hans förra klubb Barcelona fortsatt att rycka i högerbacken och då och då bubblar transfersnacket upp om honom.
Nu är det dags igen.
Spansk media skriver nu att Barca tror sig kunna locka "hem" Bellerin i sommar, genom att erbjuda Arsenal £34 miljoner.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Woody

Vill Barcelona ha Bellerin så hamnar han där. Rock on !

Bild för daddy dj

Vill  Barcelona ha honom låt dom få köpa honom, helst dyrt. Tyçker inte han har levt upp till de förväntningar vi har ställt på honom.

Bild för Woody

Bellerin har under denna säsong stannat i utvecklingen. Rock on !

Bild för Isak Selling

Bellerin dras fortfarande med en fotledsskada. Att han inte levererat lika starkt på slutet beror på att han inte matchats in på ett bättre sätt, samt att laget i sin helhet inte fungerat.

Om nu Bellerin skulle säljas lär prislappen ligga en bra bit över €50m. Barcelona kommer inte ha råd denna sommar då mittfältet ska spetsas och andra delar av backlinjen ska uppgraderas. Vi kan nog vara lugna 1-2 år framöver.

Bild för Sral

Mönstret känns igen för Bellerin. Fabregas hade också en skadefylld säsong sin sista med oss. Men det är onödigt att döma honom nu, när han haft några starka säsonger bakom sig, när han tydligen dras med skadeproblem och när vi som ett lag och kollektiv inte har fungerat. Hoppas han stannar. 

Bild för Fredde

Klart att Bellerin inte kommer säljas, han förlängde i januari.

You win some, you draw some