Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Giroud väntar och ser vad Wenger gör

Silly-season
tor 4 maj 2017 kl 12:15

Det var snack för någon vecka sedan att Marseille ville köpa loss Olivier Giroud i sommar. Ryktet sade att klubben skulle vara beredda att lasta upp £20 miljoner för att köpa loss den 30-årige strikern.
Men Girouds agent, Michael Manuello, förnekar för Talksport att det varit någon kontakt från Marseille:
- Det är inte sant. Det var prat om att Olivier var i kontakt med Rudi Garcia. Jag sade att det var falskt. Det har inte varit någon kontakt mellan Marseille och oss.

Istället säger Manuello att Giroud nu väntar och ser vad som händer i Arsenal och hur det blir med Arsene Wenger.
- När vi vet exakt vad Arsene Wenger gör kommer vi ställa oss själva frågor. Vi kommer fundera på vad som är möjligt och vad inte är det. Men hans framtid är inte bara länkad med managern. Det beror på vad Arsenal gör och om det kommer att bli förändringar hos klubben rörande hur Olivier är inblandad i projektet. Saker har inte förändrats sedan hans kontraktsförlängning. Hans önskan är att stanna i Arsenal.

Giroud skrev i januari på en kontraktsförlängning och det är troligt att det nya avtalet löper till sommaren 2019.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Isak Selling

Får vi £20m för Giroud är det bara ta pengarna och springa. Vi borde till och med betala taxi och flygbiljett.

Den summan och typ £100.000 i veckan frigjort från lönekostnader kan vi använda för att uppgradera truppen med någon som gör oss bättre i spelet.

Bild för Joacim Nyberg

Bara o instämma... sälj så fort det bara går o köp in nått nytt! E så sjukt less på han.. han har haft sina chanser nu o han kommer aldrig bli bättre...