Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Lucas funderar på Deportivoflytt

Silly-season
mån 8 maj 2017 kl 14:48

Lucas Perez lämnade Spanien för att ta chansen i Arsenal i augusti - men anfallaren har fått ytterst sparsamt med speltid av Arsene Wenger.
Nu funderar 28-åringen på att återvända till Deportivo.
Det skriver Mail - som citerar en intervju Perez gjort med La Voz de Galicia.

Lucas är frustrerad över att inte fått tillräckligt med chanser i laget. Sju mål har han gjort på sina 21 framträdanden under säsongen. Men i ligan har det totalt bara blivit elva matcher och ett mål.
De senaste månaderna ska Perez varit skadad, men det finns frågetecken då vissa hävdar att han inte alls är det utan bara inte får plats i truppen.

- Den här säsongen har varit svår då jag inte fått spela så mycket. Jag kanske inte har gjort det så bra som andra, men hade jag fått spela mer hade jag gjort fler mål och assist, säger han.
- Jag har pratat med Wenger och han håller med, men han har sina idéer och jag respekterar det. Jag skulle vilja ha fler möjligheter för jag tycker att jag förtjänar det, men får acceptera så som det blir.

- Men om vi kommer till ett läge där jag inte göra det mer, eller om de (Arsenal) vill sälja mig, så finns alltid möjligheten att gå tillbaka till Depor. Jag vet också att det finns andra klubbar som vill signa mig och min intention är att spela i Champions League. Vi får se i sommar om Deportivo är ett alternativ.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Joacim Nyberg

Sjukt synd att han aldrig riktigt fått chansen. Tycker han sett bra ut dom gångerna han väl fått spela.. man kan ju undra varför han värvades överhuvudtaget? Hade han gjort samma sak mot vardy om han hade valt o signa för oss?

Bild för Byarum

Denna värvning är egentligen helt obegriplig....Eller rättare sagt, varför värva en bra spelare, men inte låta honom få förtroende?

Bosse

Bild för Joacim Nyberg

Ja det e helt sjukt... tycker det e tjänstefel av wenger o inte låtit han spela.. för det ja sett så e han minst lika bra som våra andra strikers. tänk va pengar klubben lagt på en spelare helt i onödan när han aldrig fått chansen på riktigt. Han har ju ändå levererat hyfsat dom få gångerna han väl spelat. Sjukt irriterande! 

Bild för Jonas Eriksson

Ja man fattar ju inget alls. En bra spelare som hålls utanför truppen när vi har ett halv lag som underpresterar. Märkligt. 

 

Bild för Fredde

Det som man gillar med han är att han är i bra rörelse ständigt. Han går mot mål rör sig in i lägen och sen är det ren instinkt. Han borde ha spelat betydligt mer den här säsongen. Det lilla jag sett av honom så går han före Welbeck.

You win some, you draw some