Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Agenten: Lucas vill lämna Arsenal

Silly-season
tor 1 jun 2017 kl 15:59

Lucas Perez agent Rodrigo Fernandez Lovelle har sagt till spansk mediga att anfallaren vill lämna norra London i sommar. Spanjoren har fått mycket lite speltid efter sin flytt förra sommaren från Deportivo La Coruna.
- Vi har pratat med Arsenal och förklarat att vi vill lämna, säger Lovelle till spansk media.
- De har sagt att de inte kommer att sätta några käppar i hjulet, men de kommer inte heller ge bort spelaren gratis.

Snacket säger att Lucas högst troligt flyttar tillbaka till Spanien. Deportivo ska vara intresserat, men det är inte säkert att han återvänder till sin gamla klubb. Perez gjorde sju mål på sina 21 matcher för Arsenal den här säsongen.
Det verkar inte som att det kommer att bli några fler ...

Källa: Express

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Erik Haglund

Ja det här är riktigt, riktigt tråkigt. En kanonanfallare som levererar men ändå inte får chansen. Känns som det ligger något och gror i bakgrunden. Kanske är det här en för stark karraktär och kanske en spelare som utmanar Wenger? Eller? Finns annars ingen anledning till att det här inte ska vara en startspelare. HATTRICK i Champions league (Basel) och i övrigt fyra mål på de futtiga spelminuter han fått i ligan och övriga cuper. Det här är bara konstigt...

Det är ju en sak om man underpresteras och bänkas men när man bänkas konstant trots att man leverer (en anfallare är väll där för att göra mål?) är det något som är fatalt fel. Kolla på tex Iwobi. Hur mycket chanser har inte han fått utan att få ut något direkt. Jämför hans statistik (6 mål totalt) med Perez. Iwobo 38 matcher, Perez 22 matcher. Då har Iwobi spelat många från start. Jag blir bara trött. Eller är det någon som vet mer om det här. Vad ligger bakom?