Medlemmar: 3660 st.
Visa menyn

Senaste nytt om Alexis

Silly-season
fre 9 jun 2017 kl 00:13

Det är, föga oväntat, mycket snack om Alexis Sanchez och hans framtid i Arsenal. Kontraktet går ut nästa sommar och förhandlingar mellan klubben och chilenaren är igång och ett nytt avtal.
Anfallaren är med landslaget och förbereder sig för Confederations Cup.
Där säger han:
- Jag ser vad min agent gör. För närvarande fokuserar jag bara på Confederations Cup och ska försöka göra det bra. Sanningen är att min agent ska sköta det. Han vet och jan kommer att sitta ner med klubben för att hitta det bästa alternativet för mig. Jag skulle vilja ha många saker, men just nu tänker jag bara på landslaget.

Samtidigt rapporterar media i England att Bayern München ska vara beredda att slanta upp £40 miljoner i sommar. Och dessutom ska tyskarna erbjuda anfallaren en lön som är på runt £350 000 i veckan. Mer än vad anfallsstjärnan Robert Lewandowski har.
Agenten Fernando Felicevich har redan träffat Bayern och fört samtal om en övergång.

Wenger ska inte vara sugen på att sälja Alexis till en PL-rival, men Manchester City ska finnas med i bilden. Spanska Marca skriver att Gunners kan tänka sig att sälja Alexis till City - men bara om man har en fullvärdig ersättare på plats.

/Jocke Lander