Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Arsenal närmar sig Lemar?

Silly-season
sön 9 jul 2017 kl 12:19

Det är mer eller mindre total torka på konkreta rykten runt Arsenal för stunden om vi frånser allt snack om Alexis hit och dit som går runt, runt i samma cirklar. Men det finns ändå lite att rapportera kring Thomas Lemar - enligt Twitter-kontot The Football Mole (@moleyfootball) som var före de stora medierna med både övergångssumma och tidpunkt för offentliggörande av Lacazettes övergång så ska Arsenal och Monaco ha kommit överens om en transfersumma på 45 miljoner Euro. Arsenal och Lemar ska ännu inte ha hunnit komma överens om det personliga kontraktet men Wenger ska vilja få det klart så fort som möjligt så att Lemar ska kunna ansluta på turnen till Australien och Kina.

Sant eller inte? Ja, säg det. Men i vilket fall kan jag ändå rekommendera @moleyfootball som åtminstone lägger fram sina påståenden med ett rätt stort mått av humor så oavsett sanningshalt så får man sig emellanåt ett gott skratt. Och det kan ju aldrig vara fel.

/ Lars Lundstedt