Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Chambers till Palace?

Silly-season
mån 17 jul 2017 kl 21:45

Crystal Palace är enligt SKY på jakt efter Arsenals 22-åriga försvarare Calum Chambers som inte har slagit sig in i Arsenal sedan han kom från Southampton sommaren 2014. På de två första åren spelade han 36 matcher innan han förra säsongen var utlånad till Middlesbrough där han spelade 24 matcher. Att Chambers inte är med på Arsenals försäsongsturné har att göra med att han spelade U21 EM i Polen i somras och nu har semester. Enligt SKY värderas Chambers till £20 milioner.

Enligt Arseblog så har Crystal Palace och nya managern Frank De Boer andra spelare som första alternativ och summan skulle vara betydligt lägre.

Telegraph menar dock att Eagles redan lagt ett bud på £16 milioner.

/ Christian Backevik