Medlemmar: 3660 st.
Visa menyn

PSG åter på Alexisjakt

Silly-season
tis 18 jul 2017 kl 17:37

Paris SG är på nytt intresserade av att värva Alexis Sanchez. Tidigare under året var ryktena om chilenarens eventuella flytt till den franska huvudstaden intensiva, men när Bayern München och Manchester City lade sig i svalnade Parisspåret.

Bayern har nu gjort klart med James Rodriguez, och företrädare för klubben har sagt att man inte är beredda att möta Arsenalstjärnans lönekrav. Dessutom är Arsene Wenger mycket motvillig till att sälja Alexis till en engelsk klubb, varför en City-övergång också är mindre trolig. Detta har gjort att PSG:s intresse på nytt har stärkts.

L'Equipe och Le Parisien skriver att PSG helst vill värva Kylian Mbappe eller Neymar, men att dessa är för svåra att lösa. Därför är Alexis på nytt en potentiel värvning för den franska storklubben.

/Axel Asplund