Medlemmar: 4198 st.
Visa menyn

Arsenal nekar till alla bud på Sanchez

Silly-season
sön 23 jul 2017 kl 18:03

Den evigt utdragna storyn om Alexis Sanchez går vidare. På senare tid har det pratats mycket om att PSG ska vara nära att signa honom, men nu säger den franska tidningen Le Parisien att källor inom PSG uppger att klubben tvekar inför chilenarens löneanspråk - men om Google Translate har översatt någorlunda korrekt noteras det också i samma artikel att Arsenal helt enkelt har ignorerat alla försök från PSG att lägga bud för en övergång. Det framstår alltså allt mer som om Arsene Wengers ord om att Alexis inte är till salu överhuvudtaget kanske inte bara är tomma ord.

/ Lars Lundstedt

Kommentarer

Bild för Patric Johansson

Och låta honom gå gratis till nästa sommar???

Supporter sedan 1983!