Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Elneny på väg till Galatasaray?

Silly-season
mån 24 jul 2017 kl 22:49

Förra veckan ryktades det om att Mohamed Elneny tackat nej till en flytt till Leicester, nu verkar det som att han kan vara på väg till Turkiet. Enligt Express , som hänvisar till turkiska Fotospor, har Galatasaray kontaktat Arsenal för att se om egyptsiern är till salu. Det sägs att Galatasarays sportchef redan är i London för att förhandla med Arsenal och att den turkiska klubben är väldigt angelägna om att värva honom efter att ha misslyckats med andra transfers. 

Elneny som fick begränsat med speltid förra säsongen kom till Arsenal från Basel i januarifönstret 2016. Den våren fick han en hel del speltid men detta har avtagit allt efter som. Med bland annat Xhaka, Ramsey och Coquelin som konkurrerar om platserna på mitten är frågan om de finns rum för Elneny i truppen? Wenger verkar värdera de andra tre före Elneny baserat på förra säsongen.

/Indra Kullenberg

Kommentarer

Bild för Vicious

Kul att gå till ett lag som får stryk av Östersund liksom.

#Championship

Bild för daddy dj

Som mittback är han inte bekväm och varför han spelade där under Kina turnén är obegripligt. Ska han säljas så ska han väl sitta på bänken. Blir inte riktigt klok på hur man testar spelare som förmodligen aldrig kommer att spela på den positionen under PL säsongen.

Bild för Fredde

Tror det handlade mer om att vi tog med för få mittbackar och att vad jag förstod 2 av dom blev magsjuka.

You win some, you draw some