Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Lemar: vem ska man tro på?

Silly-season
fre 28 jul 2017 kl 11:08

Tröttnat på rykten om Thomas Lemar ännu? Här kommer oavsett det lite mer: franska L'Equipe har publicerat en artikel som enligt Arseblog ska tolkas som att Monaco inte vill sälja Lemar, men enligt The Sun ska Monaco ha insett att de måste sälja och att Lemar är överens med Arsenal om de personliga villkoren och att det bara är en tidsfråga innan det blir klart.

/ Lars Lundstedt

Kommentarer

Bild för Fredde

Jag väljer att inte tro på The Sun. Fast De ville förmidligen inte heller sälja Bernardo Silva, Mendy och Bakayoko. Dom kommer sälja ifall vi hostar upp vad dom tycker han är värd. Så som vi gjorde med Lacazette och som köpande klubb gjorde i de fallen där Monaco har sålt.

You win some, you draw some

Bild för Byarum

Alla kan köpas, bara priset är det rätta,,,,

Bosse