Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Nytt kontraktförslag till Wilshere

Silly-season
ons 17 jan 2018 kl 09:13

Enligt The Sun ska Jack Wilshere ha fått ett kontraktförslag av Arsenal då mittfältarens nuvarande kontrakt går ut i sommar. Enligt tabloiden måste Wilshere gå med på en läkarundersökning och att sänka sin lön med 20% från de 90 000 GBP/vecka som han har idag. 

Sedan Wilsheres återkomst har han (peppar peppar) fått hålla sig hel vilket har inneburit en hel del speltid för engelsmannen. En anonym källa hos Arsenal ska ha uppgett följande för The Sun: 

"Klubben vill ha Jack kvar men de måste vara säkra på att han har tagit sig förbi problemen som han haft de senaste säsongerna. Om Jack skulle välja att gå till en ny klubb skulle han tvingas till en läkarundersökning, så det här är inte konstigare än så. Den nya lönen är skälig för en spelare som varit mycket skadad. Det är klart, skulle han fortsätta hålla sig skadefri och prestera så kan man ändå förhandla om avtalet senare."

Man är nog klok om man tar det mesta The Sun skriver med en rejäl nypa salt men kan ändå hoppas att ett nytt avtal för Jack ligger på bordet.

/Malin Hägg

Kommentarer

Bild för Jepson

Sunt från klubbens sida, hoppas bara att kontraktet är riktigt övertungt om han håller sig frisk och spelar för det han värd alla dar i veckan. Ger alltid allt för klubben!