Medlemmar: 6017 st.
Visa menyn

Ornstein: "Det är Mino Raiola som är hindret"

Silly-season
fre 19 jan 2018 kl 15:50

Enligt många källor under gårdagen skulle bytet Alexis mot Mchitarjan bli klart under fredagen. Spelarna var överens med klubbarna, och klubbarna var överens med varandra. Då kan man ju tycka att affären är klar och bara ska administreras via diverse förbund och grejor.

Men nädu, den gubben går enligt David Ornstein på BBC inte. Inte när Mino Raiola, Mchitarjans agent, är inblandad. Nu är problemet att han inte är nöjd med sin agentersättning för affären, så just nu står det hela stilla. Raiola har gjort så här förr, förra sommaren tog det flera veckor att förhandla fram hur mycket Raiola skulle ha för Paul Pogbas övergång från Juventus till Manchester United och vem som skulle betala och till sist fick ManU slanta upp 20 miljoner Euro.

Tjugo.

Miljoner.

Euro.

För att sitta och säga "no, my client wants more money" i ett par veckor. Bra jobb om man kan få det.

Personligen hoppas undertecknad att vi säger två ord till Raiola varav det andra är "off" och det första börjar på bokstaven "f" och säger till Alexis att antingen ser du till att Raiola backar eller så släpper vi dig inte till ManU.

Länk till Ornsteins tweet:

https://twitter.com/bbcsport_david/status/954353693779951616

/ Lars Lundstedt

Kommentarer

Bild för Tosse

Är det någonstans som "lönetak" borde finnas så är det väl för agenter

Bild för Woody

Lagstifta bort dessa parasiter omgående. Helst om 5 min. Rock on !