Medlemmar: 7228 st.
Visa menyn

Özil vill att Arsenal värvar Draxler

Silly-season
ons 14 dec 2016 kl 18:29

Det verkar nu som att Julian Draxler kommer att lämna Wolfsburg i januari - och idag kommer uppgifter om att PSG, som ville köpa den tyske landslagsspelaren i somras, börjat förhandla med Wolfsburg.
Vi har skrivit om Arsenals intresse för 23-åringen innan - nu skriver Mohamed Bouhafsi, sportchef på RMC, att Mesut Özil sagt till Arsene Wenger och Gunners att försöka värva Draxler i januari.

Wenger har sedan flera år tillbaka gillat Draxler och Arsenal ska lägga ett bud på tysken när transferfönstret öppnar i januari. Budet ska vara på 35 miljoner Euro.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Jonas Eriksson

Det vill jag med.

 

 

Bild för Sral

Jag får lite dåliga vibbar av Draxler. Han har tydligen gjort sig riktigt opopulär i Wolfsburg, och frågetecken om hans attityd har väckts. Dessutom är väl hans målfacit inte särskilt imponerande?

Bild för Jonas Eriksson

Tror inte özil skulle rekommendera han om han inte trodde på han. Men en liten chansning är det väll. Men jag tycker han verkar spännande och kan bli en viktig kugge.  

 

Bild för Dosa

Kan finnas i förklaring att wulsburg köpte draxler och en drös andra spelare av den högre skolan och utåt siktade högre än tidigare. Har en känsla att dom blev lovade en rejäl satsning. Ett år senare så var wolksvagen skandalen ett faktum, klubben sålde sedan schurle och en drös andra "stjärnor" i laget.

utan att fixa fullgoda ersättare, så förstår att draxler gör sig omöjlig han är 23 år och vill garanterat spela i ett lag som är är med och tävlar på allvar. 2-3 år till i en sådan klubb är lång tid för en ivrig spillevink!

han lär hamna i Juve om jag får gissa allt är säkert redan löst och dom väntar bara på att fönstret öppnar 

Bild för Sparre

Troligen Italien men vad vet vi om vad Özil har sagt till Draxler. Han låg väl bakom Mustafi åtminstone lite. Så för min del så köp 

Bild för Patric Johansson

Om vi köper Draxler, kanske özil skriver på nytt kontrakt??

Supporter sedan 1983! 

Bild för Busch

Draxler är likt Özil en spelare som spelar i ett eget tempo med oerhörd förståelse för timing. Nu när Alexis gått in i banan så är det en fin värvning för vänsterkanten.

Bild för George Adams

Vilken tur att han (Özil) inte är värvningar ansvarig då.

Nej Tack!

Hade Draxler varit nått att satsa på hade BM eller Dortmund motsvarande redan för länge sedan klippt honom.