Medlemmar: 8888 st.
Visa menyn

PSG inte längre intresserade av Alexis

Silly-season
ons 26 jul 2017 kl 17:09

Det svänger snabbt i sillyvärlden och vi har garanterat inte hört det sista gällande Alexis Sanchez och vilken klubb han kommer spela för nästa säsong. Så gott som alla toppklubbar i Europa har någon gång under sommaren ryktas om varit efter Alexis men kanske har PSG varit den klubben det har ryktats mest om som chilenarens nästa klubb. Nu verkar det dock som att Parisklubben gett upp, eller helt enkelt inte är intresserade längre. 

Enligt The Telegraph har PSGs intresse för arsenalspelaren svalnat. De hänvisar till franska Le Perisien som hävdar att en eventuell flytt för Alexis till PSG inte är aktuell längre. Förhandlingarna mellan spelaren och klubben uppges inte ha gått så bra och orsaken till det är Alexis lönekrav. Det är nu väldigt liten chans att Sanchez kommer hamna i Ligue 1-klubben. Le Perisien rapporterar också att Arsenal har vägrat att förhandla med PSG kring en eventuell försäljning av Alexis.

Fortsättning följer.

/Indra Kullenberg

Kommentarer

Bild för Brattis

Skönt att höra

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Jens Ebbers

Men hur kan Alexis förhandla med PSG när Arsenal vägrar förhandla med PSG? Det är väl inte ok alls och borde väl anmälas? Ja ja mycket fulspel och rykten under Silly season, gäller säkert Arsenal också. Hoppas Sanchez stannar i vilket fall. 

Bild för Fredde

Man frågar agenten som i sin tur frågar spelaren. Alla gånger som en övergång skett så har dom gjort på det sättet. Precis så vi gjorde med Suarez också för att få reda på klausulen.

You win some, you draw some

Bild för Jens Ebbers

Jo, men jag tänker mer på lönekravet, men det kan ju också va generellt från Sanchez sida. Inte bara till PSG. Dock surt med regler som man bara rundar och går vidare.