Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Är Cech aktuell för Arsenal?

Silly-season
ons 25 mar 2015 kl 01:28

Chelseakeepern har nu under landslagsuppehållet snackat om situationen som tvåa bakom Thibault Courtois och hur hans framtid i klubben ser ut.
- Jag vill inte ha det så här en säsong till, säger 32-åringen.
- Jag är van att spela 50-60 matcher per säsong, inte 15-20 som nu. Det är ingen hemlighet att jag vill spela mer och situationen har inte förändrats. Men det kommer den göra i sommar.
Cech har varit aktuell för Arsenal innan.
Och är det nu igen till sommaren.

Chelsea ska vilja ha £10 miljoner för tjecken.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Sral

Det vore en kanonvärvning! Om Wenger har tappat tålamodet med Szczesny, skulle Cech och Ospina vara en bra målvaktsduo! Och Martinez på tillväxt också...

Bild för jback

Verkligen! Skulle vara en riktigt bra värvning.

Bild för -99994490-

Ok ska vi hållapå att köpa alla spelare som int e duger åt man u och andra storlag Wellbeck är bara ett exempel vad har han tillfört

Bild för Sral

"Inte duger"...Peter Cech är en sjukt bra målvakt. Chelsea har två riktigt bra målvakter, och att de då väljer att satsa på Curtois som har framtiden för sig kan jag förstå. Cech är inte lastgammal heller. Och Welbeck tycker jag har tillfört mycket. Visst, han har inte gjort så många mål som man hade hoppats men bra spel och hårt arbete. Danny och Oxen har ju mer eller mindre sett till att vi knappt behöver Theo längre.