Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Reus ersätter Walcott?

Silly-season
fre 27 mar 2015 kl 11:14

Arsenal ska fortsatt vara intresserat av Dortmunds Marco Reus - och ska enligt Telegraph förbereda ett bud för sommaren.
Detta trots att den tyske landslagsmannen nyligen skrev på ett nytt kontrakt med Dortmund.
Tidningen skriver att Wenger skulle kunna se Reus som ersättare till Walcott vars Arsenalframtid är högst osäker då hans kontrakt går ut nästa sommar och ingen förhandling om ett nytt startat, enligt Walcott själv.

Källa: Telegraph

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Fredde

Kan det vara så enkelt att dom höjde utköpsklausulen? Att han känner en sån tacksamhet mot Dortmund att han iallafall vill se till att dom får ordentligt betalt. Finns det någon öppning med Reus så ser man till att göra plats för honom i truppen. Dessutom så sitter vi på alla korten gällande Walcott.

You win some, you draw some

Bild för Martin Palmér

Vad jag vet så bekräftades det att det inte längre finns någon utköpsklausul.

Bild för Jimmie Tilander

Det låter mycket intressant med Marco Reus!! Men jag skulle vilja ha en snabb och målfarlig forward i den större klassen men det kommer aldrig att hända så länge Wanger styr skeppet tyvärr!! 

Bild för Jonas Eriksson

Vi har redan en anfallare i högsta rang. Att hitta en bättre kommer nästan vara helt omöjligt. Nej in med reus och köp in petr cech. Han lämnar nog Chelsea iår. Sen behövs väll kanske en back av rang. Vi köper silva från PSG tycker jag. Sen tror jag stenhårt på wellbeck. Han är ung och kommer bara bli bättre och bättre.

Fan vi har kanske seriens bästa lag redan nu men alla jävla skador sabbar ju enormt mycket. Man borde lägga mycket pengar på att fixa till det problemet tycker jag. Vad det nu är.