Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Arsenal förbereder jättebud på Benzema

Silly-season
fre 14 aug 2015 kl 13:57

The Gunners ska förbereda ett klubbrekordsbud, £45 miljoner, för att få loss Karim Benzema från Real Madrid. Klubbledningen ska ha gett Wenger okej att lägga ett bud i den prisklassen.
Spanjorerna vill ha minst £40 miljoner för sin franske anfallare.
Det har snackats om Benzema hela sommaren trots att Wenger avfärdat den möjliga transfern.

Arsenal ska redan ha gett Benzema ett personligt mycket bra kontraktsförslag.

Källa: Football Insider

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Woody

Fanken vet om han är värd så mycket ? Rock on !

Bild för Baron

För arsenal med nuvarande eknonomi, och brist på alternativ som verkligen förstärker mot det vi har, så är han det alla dagar i veckan.

hahaha@Lord_Sugar: 1-1 at Newcastle

Bild för Jimmie Tilander

Kör på !! Håller med BARON!! ;)

Bild för Adamberg

han kommer blomma ut i arsenal

Adam

Bild för Jimmie Tilander

Jag tror personligen att han kommer att göra succé  I Arsenal pga dom franska vännerna , Özil, Wenger mm kommer bara göra honom gott  tror jag så jag tror stenhårt på honom i Arsenal och absolut inte i någon annan PL klubb !! Arsenal är garanterat den rätta klubben för honom och det hade jag även tyckt om jag nu inte höll på Arsenal !!! Hoppas verkligen att Wenger köper honom!!

Bild för Robin Andersson L

Va väntar de på ut med budet!

En spelande fot gör halva jobbet

Bild för Freddie Eriksson

Signa ASAP!

Bild för Benny Ljungberg

Benzema är en injektion Arsenal behöver framåt helt klart ! Stor , stark och kan göra mål. I matchen mot Hammers såg vi ju en allvarlig brist i vårt kära Arsenal , dvs en som kan avgöra när Walnut och poster-boy Giroud misständer. Det är tyvärr en stor risk att vi ännu en gång hamnar på tredje-fjärde plats. Det är samma visa varje säsong , mycket snack om att "vi har lärt oss av våra misstag" , för att sedan floppa i matcher vi måste ta tre points i.

En stor klubb som Arsenal får inte längre nöja sig med att vara näst bäst. Eller näst-näst bäst. Då lockar vi aldrig de stora namnen till klubben. FA Cup-vinnare x 2 i all ära , fine ! Men det är ju ändå PL och CL som är det finaste att vinna.

 

Bild för Håkan Spärlin

Är exakt vad vi behöver. upp med stålarna bara.....

East Coast Gunner 

Bild för Freddie Eriksson

Enligt en agent från England så skall en affär var nästan klar... Presenteras nästa vecka.. Han har haft rätt i 7 st olika fall redan i år.. Han hintar även om yttliggare en big name signing på g till oss.. bara det inte är Götze...

Bild för Jimmie Tilander

Vart står det eller vad har du läst det ? Lite nyfiken bara! tycker jag har läst stort sett allt ang trensfers nu i veckor! Vet du vad den agenten heter? Mvh Jimmie