Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Morata och Manolas på Wengers radar

Silly-season
fre 8 apr 2016 kl 23:58

Arsenal sägs vara på jakt efter både Romas Kostas Manolas och Juventus Alvaro Morata.
Det skriver Mirror idag.
Real Madrid har en utköpsklausul på Morata på £23 miljoner och man ska vara medveten om Arsenals intresse för Juventusanfallaren.

Även Romas grekiske försvarare Kostas Manolas ska vara intresseant för The Gunners. Tidningen skriver att Arsenal var intresserade redan 2014, men tyckte Olympiakos värdering på £12 miljoner var för hög. De tror också att 24-åringen kommer att kosta mer nu om han lämnar den italienska huvudstaden.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Fredin

Hade det inte varit för att Morata bara har gjort totalt 10 (!!!) mål den här säsongen för Juventus och bara 6 mål i serie A, en av världens tråkigaste ligor, så skulle jag inte tro på det det. Men att köpa Morata vore väldigt typiskt för Wenger... Skulle dock föredra en Lukaku eller en Aubemayang, någon som kan spräcka 20 mål /säsong i alla fall.

Bild för Anders Ericsson 2

Sant. Vi behöver en riktig striker, inte någon som knappt kommer upp i 10 mål per säsong. Morata är bara en komplements anfallare, det har vi redan så det räcker och blir över.

Bild för Adamberg

Minns en tid när Arsenal ofta avgjorde i sista minuten

Idag finns ingen spelare i laget som gör just det målet

Eller en riktig mittback

men det vet ju alla... nästan alla...

Adam

Bild för George Adams

Efter att återigen behövt titta på vårt erbarmerliga backlinje spel mot WHUFC så vore Manolas kanske en ljusning. Idag håller endast Kos godkänd klass. Suck!

Bild för Adamberg

Äntligen en i studion som säger det rent ut (Bojan) : Wenger är Snål!

Adam

Bild för B-G

Finns väl ingen som inte tycker och erkänner att Wenger är snål?

Twitter @grvdga