Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Xhaka närmar sig Arsenalflytt

Silly-season
sön 17 apr 2016 kl 12:26

Han har varit högaktuell och till och med klar - nu kommer nya rykten om Granit Xhaka eventuella flytt till Arsenal.
Mail skriver idag och att schweizaren är nära att komma överens med Arsenal.
Men klubbarna verkar ha lite svårare att hitta en lösning.

Tidningen skriver att Möchengladbach vill ha £30 miljoner för mittfältaren med Arsenal ska vara villiga att lägga £20 miljoner.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Fredde

OM det här stämmer, så ska vi alltså värva Mönchengladbachs 23 årige lagkapten och vill göra det för £20m i en tid då vi (hela ligan) har sinnessjukt mycket pengar bara från sky sports. Mönchengladbach kan lätt vända sig till Liverpool, Chelsea, City eller United och få de pengarna man vill ha utan problem. City kommer vilja förnya sitt innermittfält när Pep nu kommer.

You win some, you draw some

Bild för B-G

Förhandling. Vore tjänstefel att acceptera 30M direkt.
Vi kanske får honom för 25-28M. Då har vi förhandlat. 

Twitter @grvdga

Bild för Fredde

Tjänstefel vore att tappa en spelare som man är klart intresserade utav. Större tjänstefel om det är till en direkt konkurent. Mönchengladbach sitter med alla trumf-kort på hand. Alla vet om att samtliga PL-klubbar har gräsligt mycket pengar, även vi. Mönchengladbach har så vitt jag vet en stabil ekonomi så de behöver inte sälja för att balansera upp ekonomin. Han är värd så mycket för Mönchengladbach iochmed att nästan oavsett hur de spenderar en sån summa så kommer de klart försämras om de säljer Xhaka. Tjänstefel vore att stå där i augusti med ett förlängt avtal med Flamini för att vi inte fick de spelare vi ville ha.

Och sen är inte vi Barcelona, Real Madrid eller Bayern Munchen. Xhaka själv kommer aldrig gå in till styrelsen och lämna in transferbegäran eller vara allmänt jobbig för dom för att gå till oss.

You win some, you draw some

Bild för B-G

Enligt times har nu Arsenal lagt ett bud närmare dom 32M som Mgladbach vill ha.

Twitter @grvdga