Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Arsenal lägger bud på Morata

Silly-season
lör 21 maj 2016 kl 12:57

Arsene Wenger ska vara på gång att lägga ett bud på Juventus spanske anfallare Alvaro Morata. The Sun skriver idag att The Gunners är redo att erbjuda 23-åringen ett femårskontrakt värt £155 000 i veckan.
Även Chelsea och Manchester United ska vara intresserade av anfallaren.

Real Madrid har en köpa tillbaka-klausul på Morata som det snackas om att man ska använda. Den ligger på £25 miljoner och sedan ska Real sälja honom för att få ut maximal vinst.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Thomas Axh

Haldan medioker spelare, varför?????? Värva klass spelare istället!!!! Vad håller de på med, 7 mål på 34 matcher från Morata????

Det är verkligen dags att Wenger kliver av nu. Vad ska vi ha Morata till?

Tomas A.

Bild för Isamag

Nog måste vi väl sikta på någon bättre än morata?

Bild för Sebastian S

Ja snälla köp in en striker med världklass, typ suarez, zlatan eller neymar?

Bild för jback

Om vi inte köper Zlatan , Higuain eller Aubameyang vill jag hellre se att man signar Lacazette istället för Morata. Även om Morata säkerligen skulle vara en bra värvning det också.

Bild för Tommy

Håller med. Även Paco Alcacer borde gå före Morata enligt mig.

Bild för Adamberg

Återigen spelare som Zlatan finns inte ens på radarn. Har någon sett något om detta senare än för typ två månader sedan när det började spekuleras vilt till höger och vänster? Typsiskt att han går till MANU... TROTS att de inte ens går till ChampionsLeague. Det har med mentalitet och vinnarmentalitet att göra.  Morata känns Giroud-klass.

Adam