Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Rodriguez allt närmare Arsenal

Silly-season
tis 31 maj 2016 kl 01:23

Det har varit en hel del snack senaste dygnet om Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez - och en potentiell flytt till Arsenal. Nyförvärvet Granit Xhakas schweiziske landslagskompis har en utköpsklausul på 25 miljoner Euro som gäller till den sista juni.
Och Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs säger till Kicker att klubben inte längre kan påverka situationen runt Ricardo Rodriguez.

Fler och fler skriver nu att Arsene Wenger jagar en ny spelare till vänsterkanten. Mycket tyder då på att Kieran Gibbs är på väg att lämna Arsenal. Vänsterbacken har haft en tung säsong. Lite speltid då han hamnat bakom Nacho Monreal i rangordningen.

Tidigare i år kopplades Ricardo Rodriguez samman med Real Madrid, men nu verkar det som att Arsenal är hetaste spåret för frisparkspecialisten från Wolfsburg.
23-åringen har spelat 125 matcher för Wolfsburg efter flytten från Basel 2012.

Källa: ESPN

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Jimmy Roslund

FAn, Gibbs är en av mina favoriter. Mycket illa om han lämnar. Va hände med vår framtids brittiska kärna som var så viktig!? Bara RAmsey kvar typ och han kan de ge bort.

Bild för Adamberg

Jag vill också ha kvar Gibbs. en favorit som också Roscisky var. Ger alltid allt och har en lojal och underbar attityd. Behåll honom och ge honom lite mer speltid.

Adam

Bild för -99994490-

Jag håller med er grabbar

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Nä känns ju som att ska man nu använda transferpengar är det ju för en mittback och en striker. Allt annat bortkastat för att vinna premier league nu när man fått in Djaka.

Bild för Henrik Jönsson1

Monreal tänkt som mittback istället för Mertesacker?